Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
miércoles, 22 de marzo del 2023 | Última actualización: 22:51

Advertisement
Advertisement

Vila-real última els preparatius perquè el Centre de Congressos siga espai de vacunació massiva 

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 37 segundos

Noticias Relacionadas

L’habilitació de l’URPA i l’UGSI de la Plana com a zones UCI ha permés augmentar el nombre de malalts crítics de 9 a 24

Castellón Información/S.N.

En el ple del mes de febrer a l’Ajuntament de Vila-real el PP ha presentat una moció per a declarar urgents les obres per a construir un nou centre de salut de Torrehermosa ha sigut desestimada i també l’acceleració de les obres de la nova UCI de l’Hospital de la Plana han servit perquè l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, anuncie que demà hi ha prevista una visita al Centre de Congressos de la ciutat per a preparar la seua habilitació com a espai de vacunació massiva, després d’oferir-se a les autoritats sanitàries junt amb altres com el camp de futbol.

Benlloch ha lamentat la demagògia no només del Partit Popular, sinó també de Compromís en aquest assumpte. “Tenim una de les millores ràtio de centres de salut, d’un per cada 12.000 habitants i em pareix un insult cap a poblacions veïnes que no tenen tants centres”, ha manifestat. Ha afegit que no és una obra urgent i que accelerar el procés seria quasi il·legal, a més d’un risc. “Torrehermosa és important, però no és urgent i serà realitat en dos anys”.

Obres de la nova UCI de la Plana 

L’alcalde ha volgut valorar el treball fet des de la gerència de l’Hospital de la Plana per a habilitar espais provisionals la Unitat de Recuperació Postanestèsica (URPA) i la Unitat de Cirurgia sense Ingrés (UGSI) com a zones UCI, el que ha permés augmentar el nombre de malalts crítics de 9 a 24.  “Estan treballant allò més ràpid en la nova UCI, valorada en 3,5 milions, mentre han fet l’esforç de preparar espais alternatius”. 

Advertisement
Advertisement