domingo, 16 de enero, 2022  |  
Vila-real i Facsa inverteixen prop de 100.000 euros en la millora de la xarxa d’aigua potable Vila-real i Facsa inverteixen prop de 100.000 euros en la millora de la xarxa d’aigua potable

- 1 noviembre, 2021 -

Les millores contemplen la substitució de més de 300 metres de canonades de fibrociment instal·lades per altres de polietilé, entre altres Vila-real i Facsa inverteixen prop de 100.000 euros en la millora de la xarxa d’aigua potable

Les millores contemplen la substitució de més de 300 metres de canonades de fibrociment instal·lades per altres de polietilé, entre altres

Castellón Información

L’Ajuntament de Vila-real ha invertit 99.850 euros a través de Facsa en la millora de la xarxa d’aigua potable, amb l’objectiu de fer d’aquest un servei eficient i de qualitat, respectuós amb el medi ambient i que garantisca la sostenibilitat dels recursos.

Concretament aquests treballs, que van començar a principis d’octubre i la finalització del qual es preveu per a final d’any, s’emmarquen dins Pla director d’aigua potable del proveïment, presentat el passat 30 de juny a la Casa dels Mundina de Vila-real i que contempla, entre altres coses, la necessitat de renovar les xarxes de distribució i millorar la seua eficiència d’una forma estructurada i planificada.

En aquest context, el regidor de Serveis Públics, Xus Madrigal i Jesús Martí, tècnic municipal, acompanyats per representants de Facsa, Rafael Ferrer, cap de zona, i Isaac Durá, cap de servei, han visitat les obres que s’estan desenvolupant als carrers Gamboa, Torrehermosa i Pintor Gimeno Barón.

Aquestes millores contemplen la substitució de més de 300 metres de canonades de fibrociment instal·lades actualment per altres de polietilé, la renovació de les escomeses domiciliàries, la instal·lació d’elements de tall, de boques de reg i de vàlvules de desguàs. Els materials emprats, més moderns i de millor qualitat, permetran disminuir la presència de fugides, i l’emmallat de la xarxa en les pomes afectades evitarà possibles talls de subministrament als abonats i abonades. A més, atés que les voreres es troben en mal estat, s’aprofitarà per a renovar-les i evitar així futures molèsties als veïns i les veïnes de la zona.

Aquests treballs se sumen a uns altres ja realitzats o pendents de realitzar aquest mateix any als carrers: Sant Bertomeu, Illa de Tabarca, Salines de Torrevella, Santa Creu, Pintor Gimeno Barón, Gamboa i Atrevits, amb una instal·lació total de canonada de 550 metres de diferents diàmetres. Un conjunt d’actuacions que garanteixen el correcte funcionament del Servei i fan d’aquest recurs un vector clau per al desenvolupament sostenible i intel·ligent de la ciutat.

Whatsapp Telegram