Noticias Castellón
jueves, 09 de febrero del 2023 | Última actualización: 21:45

Vila-real es prepara per a viure la XII edició de la cursa de la disfressa: la Sant Silvestre

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 24 segundos

Noticias Relacionadas

Encara queden 100 dorsals disponibles que es podran adquirir abans de la prova per a poder participar

El club triatló Vila-real és l’organitzador d'aquesta cursa a peu de hui dimarts 27 de desembre de 2022, anomenada XII Sant Silvestre Vila-real, la cursa de la disfressa. L'avinguda de la Murà acollirà l'eixida de la carrera que recorrerà la ciutat de Vila-real fins a arribar a la Plaça Major on finalitzarà la prova. 

La Sant Silvestre és l'última carrera del circuit de carreres populars de Vila-real i a més a més, és puntuable per a la classificació general del Circuit. L'objectiu principal és el de demostrar que la pràctica esportiva es tracta d'un hàbit saludable que afavoreix a la salut de les persones. 

La carrera donarà inici a les 18:45 hores amb les curses infantils que es prolongaran fins a les 20.00 hores on començarà la cursa absoluta, és a dir, per als aascuts a partir de l'any 2008.

Seran un total de 5000 metres que optaran a un obsequi commemoratiu per participar i a trofeus per als primers classificats masculins, femenins, al primer classificat local, per a les tres millors disfresses individuals i tres per a les millors disfresses col·lectives.

Recorregut Cursa Sant Silvestre Vila-real

Cal destacar que, la recollida del dorsal es realitzarà esta mateixa vesprada des de les 17:00 hores fins a les 19:45 hores a la Plaça Major.  

A més, com a dada curiosa amb l'inscripció s'obté un 10% de descompte en el comerç de Pirovila per a la compra de disfresses.

Imatge de la Sant Silvestre de Vila-real anys anteriors