Noticias Castellón
miércoles, 30 de noviembre del 2022 | Última actualización: 01:34

Vila-real es basarà en ajudar les persones i garantir els servicis públics per a afrontar la crisi

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 38 segundos

Noticias Relacionadas

L'Ajuntament de Vila-real amb un deute de 28.4 milions d'euros centra els seus esforços en el treball en les qüestions fonamentals i la col·laboració amb altres administracions

Este matí l'alcalde de la localitat de Vila-real, José Benlloch, ha estat parlant sobre l'actualitat municipal en què ha fet un repàs de com estava Vila-real i com està hora, però a més ha aprofundit sobre la nova Vila- real del segle XXI. 

La situació en què es troba l'ajuntament és que s'ha d'enfrontar a un deute de 28.4 milions d'euros a què a més s'han anat sumant diferents crisis com: la crisi financera, la crisi per la covid-19, la guerra d'Ucraïna i a més, tal com ha remarcat Benlloch l'herència del PP. 

Ha fet balanç de la situació de Vila-real des que està exercint com a alcalde en què s'ha triplicat la dotació de zones verdes, s'han habilitat carrils bici, el bus groguet amb dos esbosses i de manera gratuïta, quatre parcs canins, l'alberg de Cáritas, pisos pont d'emergència, el pla d'emergència energètica, entre un llarg etcètera.

Pel que, Benlloch aposta per renunciar a coses que en estos moments no poden sufragar els costos i centrar-se a accelerar els projectes que paguen altres administracions, aparcar les obres desèrtiques, renunciar a fons europeus si condicionen i dur a terme només les obres urgents. 

Ha demanat a la ciutadania de Vila-real que tinguen "paciència i confiança". Així doncs, la nova Vila-real del segle XXI es va a basar a ajudar principalment les persones i a garantir els servicis públics. 

Ha destacat que este mateix febrer de 2022 Ximo Puig va felicitar a Vila-real pel treball de recuperació i de lideratge de la ciutat, però Benlloch confessa que la invasió russa d'Ucraïna els ha tornat a posar a prova.