Noticias Castellón
miércoles, 07 de diciembre del 2022 | Última actualización: 13:44

Vila-real dedica la Ciutat Esportiva Municipal a Pau Francisco Torres en homenatge als mèrits del futbolista local

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 5 segundos

Noticias Relacionadas

José Benlloch i el jugador descobreixen la nova denominació, que compta amb el consens dels grups municipals

Laura Torlà/ Castellón Información

Hui s'ha celebrat l'acte de descombriment del nom de la Ciutat Espotiva Municipal Pau Francisco Torres de Vila-real, en homenatge al jugador olímpic del Villrreal CF. Al acte ha estat present el jugador, junt amb l’ alcalde, José Benlloch, el president del club, Fernando Roig, el regidor d’ Esports i Salut, Javier Serralvo, i la resta de regidors de l’Ajuntament.

“Des de l'ajuntament, es va decidir per unanimitat de tots els grups polítics posar el nom de Pau Francisco Torres a la Ciutat Esportiva pel nostre jugador més internacional”, explica l'alcalde, José Benlloch. “Per a nosaltres és un honor, les distincions i condecoracions ens ajuden a tindre models”, afig l'alcalde.

El descobriment del nom de la Ciutat Esportiva s'ha avançat a hui, coincidint amb el campus infantil que donava inici, per a donar-li la màxima repercussió possible, segons explica Benlloch. “Tots els que sou ací podeu arribara ser com el, que va començar amb sis anys a jugar i amb 16 ja estava en el primer equip”, afig l'alcalde, dirigint-se als xiquets presents en l'acte, que formen part del campus.

 width=Per part seua, el jugador, Pau Torres, ha agraït el nomenament principalment a l'alcalde, José Benlloch, i també a la resta de partits polítics del Govern i a la família Roig. “Espere continuar formant part d'aquest gran poble i que ho xiquets seguisquen amb aqueix esperit esportiu que caracteritza a Vila-real”, assenyala el jugador.

També espera passar més temps en les instal·lacions de la Ciutat Esportiva, que ara porta el seu nom, i amb els xiquets aquest pròxim estiu, “quan estaré de vacances, ja que ara estem en la recta final de la temporada, en un moment molt important per a nosaltres”, afig Pau.

Fernando Roig ha mostrat la seua “satisfacció” perquè el jugador del club groc done el nom a aquesta instal·lació municipal i ha assegurat que el futbolista és un “exemple d'esforç” i de “l'important que és tindre il·lusió”.