Noticias Castellón
viernes, 19 de agosto del 2022 | Última actualización: 23:01

Vila-real canvia d'ubicació el macrosopar de veïns i veïnes a la plaça de la Maiorasga en el desé aniversari

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 24 segundos

Noticias Relacionadas

L'acte congregarà a al voltant de 2.000 persones en les festes de la Mare de Déu de Gracia

El Macrosopar de Veïns i Veïnes de Vila-real compleix deu anys amb novetats. Una dècada ha passat des que en 2012 es va celebrar per primera vegada aquesta trobada en el marc de les festes patronals. Des d'aquella primera edició, la cita festiva oberta a tots els veïns i veïnes de la ciutat s'ha consolidat com un acte imprescindible en els festejos patronals, tant en els que se celebren al maig en honor a Sant Pasqual com en les festes de setembre dedicades a la Mare de Déu de Gràcia, amb l'única excepció de la pandèmia, quan la situació sanitària va obligar a suspendre les festes. Ara, el Macrosopar de Veïns i Veïnes torna el 9 de setembre amb un canvi d'ubicació a la plaça de la Maiorasga i amb sorpreses per a una vetlada de diversió, música i bon ambient.

Així ho han anunciat els regidors de Participació Ciutadana i Festes, Miriam Caravaca i Diego A. Vila, els qui han participat en la reunió preparatòria del macrosopar amb els representants de les associacions de veïns, de l'associació Acudim i membres de la Junta de Festes. Vila ha explicat que “el canvi d'emplaçament a la Maiorasga no sols respon a la necessitat per les obres de l'Estadi de la Ceràmica, que impedeixen fer ús de la plaça del Llaurador, sinó que volem també potenciar el parc de la Maiorasga com un espai idoni per a albergar aquest i altres esdeveniments, tant durant les festes com en altres moments de l'any”. De fet, el regidor recorda que a principis d'agost també es realitzaran els concerts de l'Arenal Sound en aquesta plaça.

Per part seua, Miriam Caravaca ha detallat que en la reunió amb les associacions de veïns i Acudim es va procedir a realitzar el sorteig de taules i a entregar els 2.240 tiquets que les entitats s'encarregaran de vendre, al preu simbòlic d'un euro, entre els veïns i veïnes de la ciutat que vulguen acudir a aquest sopar.

“Amb motiu d'aquests 10 anys estem preparant sortejos i sorpreses per a la vetlada, que estarà amenitzada per l'orquestra Five XXL”, explica la regidora. Caravaca ha volgut “agrair a les associacions de veïns que s'hagen implicat de ple en aquest acte des del primer moment, la qual cosa ha fet que es convertisca ja en una tradició dins de les festes”. En opinió de la regidora, “sense aquesta implicació no hauria sigut possible que ara puguem celebrar aquests deu anys i, encara que no hem sumat 20 edicions a causa de la pandèmia, volem que el d'enguany siga un macrosopar especial, amb sorpreses que donarem a conéixer en les pròximes setmanes”.