domingo, 19 de septiembre, 2021  |  
Climent i Benlloch visiten l’empresa vila-realenca Dolores Cortés que “trenca l’statu quo masculí” Climent i Benlloch visiten l’empresa vila-realenca Dolores Cortés que “trenca l’statu quo masculí”

- 14 septiembre, 2021 -

L'alcalde i el conseller valoren l'emprenedoria femenina i el reconeixement pel treball que suposa "un orgull valencià" Climent i Benlloch visiten l’empresa vila-realenca Dolores Cortés que “trenca l’statu quo masculí”

L’alcalde i el conseller valoren l’emprenedoria femenina i el reconeixement pel treball que suposa “un orgull valencià”

A.K.Herrando/ Castellón Información

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, junt amb el conseller d’Economia Sostenible, Rafael Climent, i la directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, han visitat les oficines i fàbrica de Dolores Cortés en Vila-real. La visita, presidida per Dolores Cortes i el seu fill, qui ja suposa una clau fonamental en el dia a dia de l’empresa, han mostrat quin és el procés de fabricació de les seues peces, han comentat tot el que suposa la marca nacional e internacionalment i han compartit experiències de la seua fundadora, qui va ser una de les primeres dones a trencar el ‘statu quo‘.

Els tres representants s’han mostrat molt interessants en les treballadores, qui conformen el 90% de l’empresa, i en la visita, fins i tot l’alcalde que ja l’havia visitada vàries voltes. Climent ha assegurat que Dolores Cortés és una “empresa internacional, creativa i acorde a les característiques que estem demanant en la transformació del model productiu en el govern de la Generalitat”, per la qual cosa és un “orgull pel territori valencià“. A més, ha realçat l’emprenedoria femenina de Dolores i sa mare que han aconseguit “trencar l’statu quo masculí“, pel que són un “exemple” en igualtat, una tasca que valora “en pro de tota la societat”.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Així mateix, Dolores ha assegurat que ells creuen molt en la funció social de l’empresa: “Per a nosaltres el més important és crear ocupació i que el que treballe ací estiga a gust”. També ha ressaltat que “l’empresa som tots, no només els que dirigim”, la qual cosa ha rescatat Climent donant-li la raó.

L’alcalde, per la seua part, ha valorat la visita que ens ajuda a “fer pedagogia i donar alegria a la ciutadania”. Un exemple que anomena com “superació d’una dona valenta que va ser capaç de trencar tots els moltes de la societat dels anys 50“. Benlloch també ha volgut agrair les 20.000 màscares que des de Dolores Cortés van fabricar en els pitjors mesos de pandèmia i ha valorat com han sigut capaços de no acomiadar a ningú amb prop de 80 treballadores en aquests temps tan durs.

Whatsapp Telegram


Deja un comentario