Noticias Castellón
miércoles, 07 de diciembre del 2022 | Última actualización: 14:17

Vila-real amb la col·laboració de la Fundació Caixa Rural reactiva les polseres de seguretat i emergència

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 5 segundos

Noticias Relacionadas

Els dispositius han arribat a col·lectius com els de persones amb demències i problemes cognitius, persones amb capacitats especials, majors de 65 anys i menors de 8 anys

L'Ajuntament de Vila-real amb la col·laboració de la Fundació Caixa Rural Vila-real reactiva les polseres de seguretat i emergència centrant la seva atenció en els col·lectius vulnerables i els nens. Els terminals faciliten a les forces de seguretat la identificació de col·lectius en risc mitjançant un codi QR en casos d'emergència. D'aquesta manera, a través de la informació de contacte incorporada a una base de dades, les forces de seguretat poden identificar ràpidament a alguns col·lectius com poden ser nens, majors o persones amb capacitats especials en situacions d'emergència.

De moment, els dispositius han arribat a col·lectius com els de persones amb demències i problemes cognitius, persones amb capacitats especials, majors de 65 anys i menors de 8 anys. Encara així, és important continuar donant a conèixer aquesta iniciativa que pot ajudar a les persones en moments d'emergència. Per això, les persones interessades a obtenir una polsera de seguretat poden acostar-se al punt d'atenció del Centre social de la Fundació Caixa Rural Vila-real (pl/ de la Vila, 2) de dilluns a divendres de 10.00 a 13.00 i de 17.00 a 20.00 hores.