miércoles, 19 de enero, 2022  |  
Vila-real serà seu el dia 22 del primer Fòrum Empresarial per a fomentar la Responsabilitat Social Corporativa en empreses Vila-real serà seu el dia 22 del primer Fòrum Empresarial per a fomentar la Responsabilitat Social Corporativa en empreses

- 10 noviembre, 2018 -

La Mesa de persones amb capacitats diferents celebrarà la cita a la BUC analitzarà la situació i possibilitats d’integració d'aquestes persones Vila-real serà seu el dia 22 del primer Fòrum Empresarial per a fomentar la Responsabilitat Social Corporativa en empreses

La Mesa de persones amb capacitats diferents celebrarà la cita a la BUC  analitzarà la situació i possibilitats d’integració d’aquestes persones.

Participen Iber Poligraph, Gestió Ramos, Zschimmer&Schwarz, Argenta, Transgrau, Fremap, Mapfre, Molcer, Pintecas, Roig Cerámicas, Arran, Wanda Parc, NG Espacios, Citrias i la Unión de Mutuas iAANTEA, CPEE La Panderola, Acudim, Creu Roja, Fundació Tots Units, Efecte Vila-real-Fundació Caixa Rural, Fundació Globalis, Cambra de Comerç de Castelló, Fundació Manantial i els diferents partits

Castellón Información

L’Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria d’Economia i de la recentment creada Mesa per a la inclusió social i laboral de persones amb capacitats diferents, prepara per al pròxim 22 de novembre el primer Fòrum Empresarial que, sota el títol ‘Les oportunitats de la Responsabilitat Social Corporativa per a l’empresa’, analitzarà al costat dels membres de la Mesa i diferents representants d’empreses, la situació i possibilitats d’integració d’aquestes persones.

Vila-real, Reunió empreses inserció capacitats diferentsEl regidor de l’àrea, Xavier Ochando, ha oferit una primera reunió informativa als participants per a donar a conèixer la jornada i el seu funcionament i animar-los a assistir. “Almenys una trentena de persones, entitats i empreses de la zona es donaran cita a la sessió, que pretén donar visibilitat a la tasca que realitzen per a la correcta integració en l’àmbit laboral de les persones amb capacitats diferents”, explica. A més, l’edil destaca la importància de la col·laboració a tres bandes, “entre empresa societat i l’Administració, ja que és un treball i responsabilitat de tots”.

Entre les empreses assistents es troben Iber Poligraph, Gestió Ramos, Zschimmer&Schwarz, Argenta, Transgrau, Fremap, Mapfre, Molcer, Pintecas, Roig Cerámicas, Arran, Wanda Parc, NG Espacios, Citrias i la Unión de Mutuas. A més, participaran els membres de la Mesa de persones amb capacitats diferents de Vila-real, entre les quals es troben AANTEA (Ajuda a Adults i Xiquets amb Trastorn de l’Espectre Autista), el CPEE La Panderola, Acudim, Creu Roja, Fundació Tots Units, Efecte Vila-real-Fundació Caixa Rural, Fundació Globalis, Cambra de Comerç de Castelló, Fundació Manantial i els diferents partits polítics amb representació municipal.

La jornada començarà a les 8.30 hores, amb el cafè que oferiran els alumnes de l’Escola Taller T’Avalem. A les 9.00 hores tindrà lloc la benvinguda i presentació, a càrrec de Xavier Ochando, juntament amb Aurora del Alcázar –membre de la Mesa-, que estarà acompanyada pel membre d’AANTEA Arnau Llop.

Les 9.15 hores donarà començament la xarrada de la professora titular de Filosofia Moral i Ètica Empresarial de la UJI Elsa González, titulada ‘El valor de la responsabilitat social corporativa’ (RSC). Una oportunitat de millora empresarial i social.

Tot seguit, a les 10.15 hores, s’ha programat una taula d’experiències d’RSC, que comptarà amb el responsable de RH de Vidres SA, Javier Bon; el responsable de l’àrea comercial i de màrqueting d’Incerco SA, Pascual M. Rodríguez; el director de la Residència DomusVi Vila-real, Vicent Tena Martínez, i la consellera de Caixa Rural Vila-real Societat Cooperativa de Crèdit, M. Remedios Herrero. Moderarà el diàleg participatiu la gerent de Fundació Tots Units, Charo Castelló, que serà l’encarregada de fer la conclusió i proposta de futur, a les 11.15 hores. Mitja hora després tindrà lloc la cloenda oficial, a càrrec de l’alcalde, José Benlloch.

És la primera vegada que nostra ciutat acull un fòrum d’aquestes característiques, per la qual cosa esperem que la gent s’inscriga i participe per a conèixer què fan les empreses de Vila-real quant a RSC i integració de les persones amb capacitats diferents i per a analitzar entre tots com millorar aquesta situació i aportar solucions”, indica Ochando, qui destaca que aquesta iniciativa pretén tenir continuïtat en el temps, per la qual cosa “aquest Fòrum serà el primer de molts”. Les inscripcions per a participar es poden realitzar a http://economia.vila-real.es. Més informació a la Agència de Desenvolupament Local, situada a l’avinguda de la Murà, 28, 1º; al correu adl@vila-real.es o al 964 547 019.

Whatsapp Telegram