Noticias Castellón
martes, 29 de noviembre del 2022 | Última actualización: 17:50

L'UJI celebra aquest divendres el seu 31 aniversari amb el lliurament de la Medalla de la Universitat a Ángeles Caso

Tiempo de Lectura: 57 segundos

Noticias Relacionadas

La cerimònia s'iniciarà amb el lliurament dels premis extraordinaris de final de grau i de màster corresponents al curs 2019-2020

Castellón Información

La Universitat Jaume I commemora divendres 25 de febrer de 2022 el 31è aniversari de la seua creació amb un acte acadèmic, presidit per la rectora de l'UJI, Eva Alcón, en el qual es farà lliurament de la Medalla de la Universitat a la periodista i escriptora Ángeles Caso. L'acte tindrà lloc a les 12 hores al Paranimf del campus del Riu Sec.

La cerimònia s'iniciarà amb el lliurament dels premis extraordinaris de final de grau i de màster corresponents al curs 2019-2020. També s'entregaran els guardons atorgats pel Consell Social en les categories d'Excel·lència Docent Universitària, Iniciativa Emprenedora Estudiantil i Trajectòria Investigadora.

Posteriorment, es procedirà al lliurament oficial de la Medalla de la Universitat Jaume I a Ángeles Caso per la seua col·laboració en la Universitat d'Estiu UJI i per ser referent en el seu treball per la igualtat de gènere en tots els aspectes de la seua vida personal i professional.