Noticias Castellón
domingo, 07 de agosto del 2022 | Última actualización: 00:10

Unes festes necessàries

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 37 segundos

Noticias Relacionadas

Adrián Casabó. Presidente del PP de Vila-real. Vicesecretario del Partido Popular de Castellón

Ahir posàvem punt final a les festes en honor al nostre patró Sant Pasqual. Unes festes necessàries que ens han permés retrobar-nos de nou als carrers, viure junts les nostres tradicions i compartir tot allò que ens identifica com a poble. El so de la dolçaina, el fervor en l’ofrena i processó, el foc de la nit de Xulla, els pasdobles de La Lira, l’humor de la Cavalcada, el bou per la vila, els sopars a les penyes… Dos anys després, per fi tornàvem a gaudir de les nostres festes.

Ara que ja han passat estos deu intensos dies de festa, cal felicitar a aquells que ho han fet possible. A la Junta de Festes, encapçalada per Toni Carmona i a tots els seus membres en les diferents comissions: Cultura i Esports, Protocol i Tradicions, Espectacles i, per descomptat, Actes Taurins. A la Comissió de Penyes liderada per Susana García, que ha aconseguit que les penyes tornen a ser el motor d’estes festes del reencontre.

Després de tretze anys, eixa decisió del Partit Popular de donar independència al món de la festa per organitzar les nostres celebracions s’ha demostrat que era la millor manera d’avançar en unes festes més participatives i en les quals els protagonistes foren la gent de la festa.

I no puc acabar estes línies sense felicitar i reconéixer el magnífic treball de les màximes representants del món fester: la reina i les dames. Enhorabona, María Carmona, Sofía Padullés, Alejandra Chulvi, Ester García, Andrea Girona i Tamara Munuera. L’espera ha valgut la pena. Ara ja comencem el compte enrere per a les festes de setembre en honor a la nostra patrona, la Mare de Déu de Gràcia.