miércoles, 1 de diciembre, 2021  |  
L’UJI abora amb grups d’investigació i empreses de Vinaròs la seus connexió amb l’Espaitec L’UJI abora amb grups d’investigació i empreses de Vinaròs la seus connexió amb l’Espaitec

- 30 noviembre, 2020 -

La jornada, celebrada de forma telmàtica, ha inclòs diverses ponències i debats per explorar oportunitats d'R+D+i L’UJI abora amb grups d’investigació i empreses de Vinaròs la seus connexió amb l’Espaitec

La jornada, celebrada de forma telmàtica, ha inclòs diverses ponències i debats per explorar oportunitats d’R+D+i

Castellón Información

La Universitat Jaume I de Castelló i l’Ajuntament de Vinaròs han celebrat, hui dilluns 30 de novembre, la «II Jornada d’Innovació UJ –Empreses», en format en línia. Des del centre Vinalab de la ciutat, la regidora d’Hisenda, Indústria i Ocupació, Maria Cano, ha inaugurat l’acte al costat del vicerector adjunt de Transferència, Innovació i Emprenedoria de l’UJI, David Cabedo.

Cano ha agraït «a la Universitat Jaume I i al projecte d’Antenes de Transferència per potenciar la col·laboració amb la seu del nord per a connectar amb les empreses de l’àrea de Vinaròs, també a Espaitec i a Juan Antonio Bertolín per coordinar la celebració de la jornada, al costat de l’Agència València de la Innovació (AVI) pel seu finançament». També ha agraït a «els grups d’investigació i a les empreses participants per valorar positivament aquesta jornada per a explorar les oportunitats de col·laboració en R+D+i». Cabedo, per part seua, també ha començat agraint «a l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI), a l’Ajuntament de Vinaròs i al centre Vinalab per la seua col·laboració en el projecte Antenes de Transferència», i ha ressaltat que «aquesta II Jornada d’Innovació UJI-Empreses és una nova oportunitat per a oferir tot el coneixement que es genera a la Universitat Jaume I per a poder aconseguir col·laboracions conjuntes entre empreses i grups d’investigació de l’UJI». Tots dos han coincidit en la voluntat de continuar en el futur amb aquestes jornades d’innovació i de transferència de coneixement.

Inaugurada la jornada, s’ha procedit en format en línia a la ponència d’Ismael Rodrigo, director de l’Oficina de Cooperació en Recerca i desenvolupament Tecnològic de l’UJI ha presentat la ponència «Cap a la transferència del coneixement. Finançament projectes d’R+D+i en col·laboració Empresa-Universitat». Juan A. Bertolín, gerent de la Fundació General de l’UJI i director d’Espaitec, ha explicat breument la metodologia a seguir en les reunions One to One programades entre grups d’investigació de la Universitat Jaume I i empreses de l’àrea de Vinaròs.

En les trobades virtuals han participat nou empreses de l’àrea de Vinaròs: Agua de Benassal, Lagrama, DMG, Benimar, Carpe, Alespri, Bipolaire Arquitectos, Cemex, Maverick i Mi Arquitecto. Respecte als grups d’investigació de la Universitat Jaume I han intervingut IMK (Innovació en Màrqueting); Enginyeria de Fabricació; INAM (Institut de Materials Avançats); MASF (Materials per a la Fabricació Sostenible Avançada); PIMA (Polímers i Materials Avançats); INIT (Institut Universitari de Noves Tecnologies de la Imatge); EEA (Electricitat, Electrònica i Automàtica); QSS (Química Sostenible i Supramolecular), TKGB (Temporal Knowledge Bases Group); IRIS (Investigació i Reingenieria de Sistemes); TECASOS (Tecnologia, Qualitat i Sostenibilitat en Construcció); QIMA (Química Inorgànica Mediambiental i Materials Ceràmics) i Càtedra 4.0.

La jornada s’emmarca dins del projecte Antenes de Transferència de Coneixement, dut a terme per la Fundació General de la Universitat Jaume I, responsable de la gestió d’Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de l’UJI, i finançat per l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI), a través del conveni d’Impuls de la Transferència de Coneixement i Tecnologia entre Universitat i Empresa i suport de l’Emprenedoria Innovadora signada amb els parcs científics de la Comunitat Valenciana.

Whatsapp Telegram