Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
jueves, 23 de marzo del 2023 | Última actualización: 22:51

Advertisement
Advertisement

La Fundació Isonomia, Orpesa i la UJI subscriuen el seu conveni de col·laboració

Tiempo de Lectura: 59 segundos

Noticias Relacionadas

L’acord regula la cooperació per a la promoció de la igualtat d’oportunitats al llarg de l’exercici 2020

Castellón Información

La rectora de l’UJI i presidenta de la Fundació Isonomia, Eva Alcón, i l’alcaldessa d’Orpesa, María Jiménez, han renovat el conveni de col·laboració entre ambdues entitats per a afavorir accions d’igualtat en aquest municipi.

Amb aquest acord es regula la cooperació per a la promoció de la igualtat d’oportunitats al llarg de l’exercici 2020 mitjançant la participació activa de l’Ajuntament d’Orpesa en la Xarxa Isonomia de municipis per a la igualtat efectiva de dones i homes i la participació en els seus programes anuals per a la promoció de la igualtat de gènere i la prevenció de la violència cap a les dones.

Eva Alcón ha destacat que amb aquest conveni “renovem el compromís per consolidar el treball conjunt en matèria d’igualtat i per construir una societat més equitativa”.

Per la seua part, l’alcaldessa d’Orpesa, María Jiménez, ha indicat que aquesta suma d’esforços entre l’Ajuntament d’Orpesa i l’UJI  “permetrà sensibilitzar la població, especialment la més jove, i continuar impulsant polítiques d’igualtat”.

Advertisement
Advertisement