Jueves, 13 de agosto, 2020  |  
L’UJI ofereix vacants en tretze titulacions de grau després d’acabar el procés de preinscripció i matrícula L’UJI ofereix vacants en tretze titulacions de grau després d’acabar el procés de preinscripció i matrícula

- 30 julio, 2018 -

La Universitat Jaume I obrirà del 4 al 6 de setembre el termini per a sol·licitar alguna places de forma telemàtica L’UJI ofereix vacants en tretze titulacions de grau després d’acabar el procés de preinscripció i matrícula

La Universitat Jaume I obrirà del 4 al 6 de setembre el termini per a sol·licitar alguna places de forma telemàtica

Castellón Información 

La Universitat Jaume I de Castelló obrirà del 4 al 6 de setembre de 2018 el termini per a sol·licitar alguna de les places vacants en primer curs per a 13 dels graus oficials que ofereix la universitat pública de Castelló en el curs 2018/2019, després de finalitzar el procés de convocatòria única de preinscripció i matrícula de juliol.

A l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals es podrà optar a les places vacants dels graus d’Arquitectura Tècnica; Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural; Enginyeria Elèctrica; Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes; Enginyeria Mecànica, Enginyeria Química, i Química.

A la Facultat de Ciències Humanes i Socials hi ha vacants en els graus d’Humanitats: Estudis Interculturals, i Història i Patrimoni. Quant a la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, han quedat vacants en els graus en Economia, Finances i Comptabilitat, en Gestió i Administració Pública i en Turisme.

Les persones interessades han de presentar una sol·licitud telemàtica, amb la documentació acreditativa del compliment dels requisits d’accés en l’adreça: http://www.uji.es/. Els criteris d’aplicació de plaça seran els mateixos que els de preinscripció (convocatòria i nota). El dia 12 de setembre es publicarà en la pàgina web de l’UJI la relació d’estudiantat admès i exclòs. Els admesos es matricularan els dies 13 i 14 de setembre.

 

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *