martes, 24 de noviembre, 2020  |  
L’UJI dona la benvinguda de manera virtual als més de 50 nous alumnes internacionals L’UJI dona la benvinguda de manera virtual als més de 50 nous alumnes internacionals

- 21 septiembre, 2020 -

La universitat pública de La Plana celebrarà l'acte d'obertura del curs acadèmic 2020-2021 el proper 25 de setembre L’UJI dona la benvinguda de manera virtual als més de 50 nous alumnes internacionals

La universitat pública de La Plana celebrarà l’acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021 el proper 25 de setembre

Castellón Información

L’UJI continua amb la mobilitat com a eina d’internacionalització i ha donat la benvinguda a l’estudiantat provinent d’altres universitats amb una jornada de benvinguda i orientació en format virtual, adaptada a les circumstàncies actuals.

L’objectiu d’aquesta jornada de benvinguda és que l’estudiantat internacional conega els serveis i recursos que l’UJI posa a la seua disposició; l’oferta formativa, cultural i esportiva que hi ha al campus, i que es familiaritze amb els tràmits administratius.

Eva Camacho, vicerectora adjunta de Mobilitat Acadèmica i Pràctiques Internacionals, ha donat la benvinguda a l’estudiantat entrant i ha manifestat la seua satisfacció per rebre’l a l’UJI durant aquest curs acadèmic. Així mateix, ha ressaltat la importància dels programes de mobilitat per a la internacionalització de l’UJI i la necessitat de continuar amb les activitats amb la major normalitat possible, sempre assegurant la seguretat de l’estudiantat.

Per part seua, el personal de l’Oficina de Relacions Internacionals, ha sigut l’encarregat d’explicar les característiques del campus i els serveis que ofereixen a l’estudiantat, així com els diferents tràmits administratius en el marc dels diferents programes d’intercanvi.

Acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

D’altra banda, el Paranimf de la Universitat Jaume I acollirà el proper divendres 25 de setembre de 2020 a les 12 hores l’acte acadèmic d’obertura del curs acadèmic 2020-2021. L’acte estarà presidit per la rectora de l’UJI, Eva Alcón, i comptarà amb l’assistència de la consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, i rectors i rectora de les universitats públiques valencianes, entre altres autoritats.

El catedràtic de Filologia Catalana, Vicent Manuel Salvador Liern, serà l’encarregat de pronunciar la lliçó inaugural titulada «Ciència i retòrica en la gestió social de les catàstrofes planetàries».

L’acte s’iniciarà amb un vídeo resum de la memòria del curs 2019-2020 i, a continuació, tindrà lloc la lliçó inaugural. L’acte finalitzarà amb els discursos de la consellera i de la rectora i la interpretació del Gaudeamus igitur.

Cal assenyalar que l’acte s’ha adaptat a les mesures de prevenció establertes per les autoritats sanitàries i tindrà un aforament i durada limitada.

L’atenció als mitjans serà a les 11 hores a la sala polivalent del Paranimf.

L’acte es podrà seguir en línia a través de la pàgina oficial de Facebook de la Universitat Jaume I i també es retransmetrà en directe a través de l’emissora universitària Vox UJI Ràdio: www.radio.uji.es

Google+
Whatsapp Telegram