Noticias Castellón
martes, 09 de agosto del 2022 | Última actualización: 00:18

Trobadorets conquerirà aquest estiu les comarques de Castelló amb un total de 23 concerts

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 6 segundos

Noticias Relacionadas

“Cadascú de nosaltres tenim una criatura dins nostre, deixem-la sortir, que cante, que balle, que xale”, explica el cantant del grup, Pau Sancho

El grup de música familiar Trobadorets conquerirà aquest estiu les comarques de la provincia de Castellón amb un total de vint i tres concerts programats a la seua agenda. Així doncs, la música del grup visitarà les vuit comarques que composen el territori: Els Ports, l’Alt Maestrat, el Baix Maestrat, la Plana Baixa, la Plana Alta, l’Alcalatén, l’Alt Millars i l’Alt Palància.

A Xalar! i Paco, com ens fas xalar són els dos espectacles en directe que farà rodar el grup de música durant aquest juliol i agost.

Paco, com ens fas xalar

“Cadascú de nosaltres tenim una criatura dins nostre, deixem-la sortir, que cante, que balle, que xale”, explica el cantant del grup, Pau Sancho. Així doncs, en aquest espectacle, Trobadorets fa xalar a tota la família recordant les cançons infantils del mestre Paco Muñoz.

A Xalar!

És un espectacle en format trio que fa un repàs de les seues cançons més conegudes barrejades amb clàssics de la música familiar en valencià. Amb humor, Trobadorets ofereix durant una hora un espectacle on els xiquets i xiquetes són els principals protagonistes.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí