Noticias Castellón
viernes, 14 de junio de 2024 | Última actualización: 18:21

Tradició: Burriana premia a les millors creus de maig 2024

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 5 segundos

Noticias Relacionadas

La Falla Barri L' Escorredor gana el primer premi, mentres que la Falla Barri La Bosca obté el primer premi en la categoria Infantil

Esta vesprada s’ha dut a terme el lliurament de premis dels Creus de Maig 2024, on la Falla Barri València ha obtingut el premi a la millor Creu de Burriana. Per part seua, la Falla Barri La Bosca s’ha fet amb el premi a la millor Creu en la categoria infantil, a més del primer premi Infantil.

En la categoria adulta, el primer premi ha sigut per a la Falla Barri L'Escorredor, el segon per a la Falla Barri València i el tercer per a la Creu de la Falla Don Bosco. En categoria infantil, el segin premi ha sigut per a la Falla Barri València, i el tercer per a la Falla Barri L'Escorredor.

També s'ha entregat el premi a la Falla guanyadora del concurs de selfies de Falles, en el qual les comissions falleres van participar en la promoció de les festes josefines mitjançant el #BurrianaEnFalles. La Falla guanyadora ha sigut la Falla Chicharro.

En l'acte han estat presents l'Alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, la regidora de Falles i presidenta de la Junta Local Fallera, Paloma Boix, i les Reines Falleres 2024, Laia Molina i Anna Solà.