Noticias Castellón
miércoles, 29 de junio del 2022 | Última actualización: 14:09

Torreblanca prepara la II Jornada Citrícola per posar en valor els productes autòctons del municipi

Tiempo de Lectura: 51 segundos

Noticias Relacionadas

També s’organitzat una Ruta de la Tapa de la taronja i la carxofa, que es coordinarà amb els estaliments locals com un dels principals atractius

Castellón Información

La Regidoria d’Agricultura de Torreblanca està preparant la II Jornada Citrícola, esdeveniment que pretén posar en valor els productes autòctons del municipi, així com donar a conèixer l’oferta hostalera local i dinamitzar el turisme durant el pont de la Constitució.

El regidor d’Agricultura, Carlos Garcia, s’ha reunit amb l’Associació d’Agricultors Torreblanquins del municipi per a arreplegar propostes i consensuar la participació d’aquesta formació en aquesta Jornada, que es dedicarà a la taronja i la carxofa.

La creació d’una Ruta de la Tapa de la taronja i la carxofa, que es coordinarà amb els bars i restaurants de la localitat, serà un dels principals atractius d’aquest esdeveniment.

El regidor d’Agricultura, Carlos Garcia, ha explicat que “estem treballant en la programació de la segona edició de la Jornada Citrícola, que preténconvertir-se en un magnífic aparador dels nostres