Noticias Castellón
jueves, 07 de julio del 2022 | Última actualización: 21:39

Tornen les nostres festes!

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 18 segundos

Noticias Relacionadas

Adrián Casabó Martín. Presidente del PP de Vila-real. Vicesecretario del Partido Popular de Castellón

Després de més de dos anys en els quals les nostres festes han estat marcades per la pandèmia i s’han reduït a alguns actes institucionals i sempre baix fortes restriccions, ara sí la festa torna als nostres carrers. El passat dissabte vam poder reunir-nos de nou per a celebrar el Pregó de Festes i la imposició de bandes a la reina i dames de la ciutat, un acte que marca el compte enrere per a les celebracions en honor al nostre patró Sant Pasqual.

Carmen Rubert i la seua cort d’honor, qui han representat el món fester des de l’any 2019, diuen adeu al regnat més llarg de la història de Vila-real. Gràcies, Carmen Rubert, Àgata Martínez, Tania Ripollés, Bárbara Martínez i Isabel González per representar amb orgull i responsabilitat les festes de la nostra ciutat molt més temps del que sense dubte imaginàveu quan vau ser elegides aquell ja llunyà 12 de gener de 2019. Els vostres noms formen ja part de la història festiva de Vila-real.

Enhorabona a la reina María Carmona, qui amb les seues dames Sofía Padullés, Alejandra Chulvi, Ester García, Tamara Munuera i Andrea Girona, inicien un any apassionant com a reina i dames 2022. Gràcies per la vostra paciència i comprensió durant una espera de més de dos anys. Qui ens havia a dir que només dos mesos després del vostre nomenament aquell 11 de gener de 2020 el món anava a aturar-se per complet. Però ara ja ha arribat el vostre moment i us anime a viure’l amb intensitat.

Gràcies a estes onze joves vila-realenques i a totes les que durant els 75 anys d’història de la reina i dames en Vila-real que celebrem enguany heu tingut la sort i el privilegi de representar el nostre poble i viure des de dins les nostres festes patronals. Una salutació especial per a les dos dones que aquest any celebren amb les seues dames el 25 i el 50 aniversari, respectivament, com a reines de Vila-real: Paloma Sanz i María Vicenta Pitarch.

Només 18 dies falten perquè Vila-real torne a vibrar de nou i la festa ens ajude a oblidar per uns dies les moltes de les preocupacions i inquietuds que han ocupat el nostre dia a dia durant els últims dos anys. La Junta de Festes i la Comissió de Penyes ho tenen ja tot a punt per tornar a gaudir junts de la festa com millor sabem fer-ho a la nostra ciutat. Estem ja impacients. Visca Vila-real i visca les nostres festes!