jueves, 2 de diciembre, 2021  |  
Morella acull la terturlia ‘I després de la crisi, què?’ amb la participació del President de la Generalitat Morella acull la terturlia ‘I després de la crisi, què?’ amb la participació del President de la Generalitat

- 31 marzo, 2017 -

Ximo Puig ha estat acompanyat de Antonio Catalán i José Carlos Díez en un interessant debat sobre l’estat econòmic actual Morella acull la terturlia ‘I després de la crisi, què?’ amb la participació del President de la Generalitat

Castellón Información

Cita Morella ha emplenat del tot la Sala del Justícia per escoltar a Antonio Catalán, empresari i fundador de les cadenes hoteleres NH-Hoteles i AC Hotels-AC by Marriott, José Carlos Díez, economista i tertulià de Cadena Ser, Onda Cero, La Sexta i col·laborador de El País, i Ximo Puig, President de la Generalitat Valenciana, per a parlar sobre l’estat econòmic actual amb el títol I després de la crisi, què? aquesta vesprada.

Els tertulians han oferit un interessant debat amb diferents punts de vista sobre l’economia després de la crisi. El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat que “ ara estem en un punt millor de l’economia, el que no vol dir que tot el treball estigui fet. La Comunitat Valenciana està creixent i volem seguir per aquest camí”. Mentre, Antonio Catalán subratlla que “el turisme d’interior com el de Morella té unes característiques i activitats idònies per a generar treball a causa dels nous models de vida de les persones”. Finalment, José Carlos Díez conclou que “s’han d’utilitzar les noves tecnologies que permeten crear noves formes de negoci i d’aquesta manera els pobles com Morella poden trobar una formula de frenar el despoblament”.

Cita Morella, organitzat per Comunicacions dels Ports i l’Ajuntament de Morella tracta temes diversos amb experts i personalitats de l’economia, el periodisme o la política i busca apropar a la gent temes d’actualitat. A més, els i les assistents poden conèixer de més prop als personatges i experts que debaten, ja que es poden fer preguntes dins d’aquest acte.

Cap de setmana ple d’activitats

Morella ofereix més activitats a més del Cita Morella. Així, la MedXtrem està tot el cap de setmana. Ha arribat a la capital dels ports aquest matí i dema surt des de la mateixa localització. A més, demà de vesprada a les 18.00 hores es presenta la restauració de les pintures murals de l’orgue de l’església arxiprestal amb un concert d’orgue a càrrec d’Arturo Barba.

Whatsapp Telegram