miércoles, 19 de enero, 2022  |  
Les casetes de camp de Vinaròs que no paguen la taxa d’escombraries no hauran d’abonar la de reciclatge Les casetes de camp de Vinaròs que no paguen la taxa d’escombraries no hauran d’abonar la de reciclatge

- 17 julio, 2017 -

Els veïns que hagen rebut una notificació d'aquest pagament poden reclamar-ho a l’ajuntament fins el 5 de setembre Les casetes de camp de Vinaròs que no paguen la taxa d’escombraries no hauran d’abonar la de reciclatge

Els veïns que hagen rebut una carta notificant aquest pagament poden reclamar-ho a l’ajuntament fins el 5 de setembre

Castellón Información

En referència a les queixes rebudes per part d’alguns propietaris de casetes de camp, als quals els ha arribat una carta sol·licitant el pagament de la taxa de reciclatge sense que estiguen pagant la contribució d’escombraries, la Regidoria d’Agricultura i Medi Ambient de l’Ajuntament de Vinaròs ha informat que “es tracta d’un error per part del Consorci C1, després del canvi del model de padró”. Així doncs, “les persones que hagin rebut aquesta notificació no han de realitzar el pagament”.

Per quedar exemptes, el procediment a seguir és descarregar la sol·licitud de descàrrec que trobaran a la pàgina web de l’Ajuntament o a l’Ajuntament mateix i presentar-la degudament complimentada a Contribucions (Plaça Maria Conesa), ja que la gestió d’aquest cobrament es fa des de la Diputació.
La data per presentar aquest model de reclamació es fins al 5 de setembre de 2017. Des de l’Ajuntament es col·labora per tal de facilitar aquest procés de reclamació als nostres veïns.

Whatsapp Telegram