Noticias Castellón
viernes, 19 de agosto del 2022 | Última actualización: 23:01

Tallers mediambientals per a l'alumnat de l'Escola municipal d’Estiu de Borriana

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 34 segundos

Noticias Relacionadas

S'han realitzat en les platges del municipi i en el Paratge Natural del Clot de la Mare de Déu, dins del Pla municipal d'educació ambiental “Banderes Blaves”

Alumnat de l'Escola d’Estiu de l'Ajuntament de Borriana realitzen activitats i tallers relacionats amb la sostenibilitat mediambiental en la zona de les platges del municipi i en el paratge del Clot de la Mare de Déu, per a despertar l’interès dels escolars per la cura i la protecció del medi ambient.

Per a aquest estiu el centre social municipal Antonio Pastor ha preparat a l'Escola municipal d'Estiu, en la qual participen 380 xiquets i xiquetes, fins a 15 tallers de jocs i de manualitats amb diferents materials, amb activitats lúdiques i manuals, tallers i excursions per a gaudir i aprendre durant el mes de juliol.

Segons ha explicat el regidor de Sostenibilitat Mediambiental, Bruno Arnandis, amb les activitats d'educació ambiental per a xiquets, el consistori pretén que “facen de la cura de la naturalesa un estil de vida, en lloc de limitar-se a estudiar-la. L'objectiu és que els menors desenvolupen un pensament ecològic ferm i potent, i l'utilitzen per a enfrontar-se als actuals reptes mediambientals des de la participació i el compromís”.

És important, ha assegurat, que des de xicotets “aprenguen a racionalitzar els recursos i a aportar el seu granet d'arena en la lluita contra el canvi climàtic, en el difícil repte per un món millor, més sostenible i habitable”.

Arnandis ha emmarcat aquesta iniciativa en el Pla municipal d'educació ambiental “Banderes Blaves”, i en el Pla Rector municipal de compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030, amb el qual el govern municipal està alineant els projectes i programes de les diferents àrees del consistori per a la consecució de l'estratègia de l'Agenda Borriana ODS 2030.