Noticias Castellón
martes, 04 de octubre del 2022 | Última actualización: 21:56

SV de Vila-real redobla esforços per al manteniment de carrers triplicant la inversió fins als 330.000 euros

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 15 segundos

Noticias Relacionadas

El contracte es troba en fase de licitació i es preveu procedir a la seua adjudicació a partir del pròxim mes d'octubre

Castellón Información 

El departament de Serveis Públics de Vila-real está treballant de ple en el manteniment de carrers i camins rurals del terme municipal per a garantir el bon estat i la seguretat de la xarxa viària. D'aquesta manera, l'àrea que dirigeix el regidor Francisco Valverde ha previst una inversió de 330.000 euros en la posada a punt de vies urbanes i rurals, que per primera vegada ix a licitació en un contracte que suposarà triplicar la partida destinada al manteniment viari. Aquesta contractació se suma a altres actuacions implementades per SPV en els últims mesos, com els 210.000 euros invertits en camins rurals a través del Pla 135 de la Diputació de Castelló o les actuacions complementàries del pla de xoc de neteja de solars i camins, iniciat la setmana passada, amb la col·laboració d’una empresa vila-realenca.

asfaltat vila-real2Valverde assegura que “es tracta d'un contracte molt important, que ens va a permetre seguir avançant en el nostre objectiu de mantenir l'espai públic en condicions òptimes, amb una inversió que, a partir d'ara, suposarà triplicar les quantitats anuals que s'han destinat fins a aquest moment a aquest tipus de treballs”, detalla Valverde. Així, el contracte estableix, per un període d'un any prorrogable un altre més, un màxim de 330.578 euros, que es destinarà a sufragar treballs d'asfaltatge i apedaçaments del ferm, sempre en funció de les prioritats que marque en cada moment l'àrea de Serveis Públics. “La xarxa viària de Vila-real tant urbana com rural és molt àmplia i amb un desgast important pel pas del temps i l'ús; aquest nou contracte no suposa només multiplicar la inversió, sinó que també ens permetrà agilitar els treballs en aquells camins o carrers de la ciutat que requereixen d'un actuació urgent”, detalla Valverde.

Per últim, el contracte de manteniment i conservació de les calçades de vies públiques i camins rurals de Vila-real es troba en fase de licitació i es preveu procedir a la seua adjudicació a partir del pròxim mes d'octubre. “Es tracta d'un programa ambiciós, amb el qual volem seguir millorant la resposta a les necessitats ciutadanes en un àrea tan rellevant per a la qualitat de vida en la ciutat com és l'estat dels carrers i els camins del terme. Un àmbit en el qual hem vingut fent importants esforços des de fa sis anys, que ara, amb aquest contracte, reforcem encara més”, conclou.