Noticias Castellón
lunes, 05 de junio del 2023 | Última actualización: 23:40

Surt a licitació el lot 2 de les oficines del Servei d’Atenció a les Persones de Benicarló

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 3 segundos

Noticias Relacionadas

El lot es correspon amb l’equipament interior de l’oficina i té un import de 166.332,42 euros

L’Ajuntament de Benicarló ha publicat a la Plataforma de Contractació de l’Estat la licitació del lot 2 corresponent a l’equipament de les obres de reforma i distribució del Servei d’Atenció a les Persones (SAP) que s’ubicarà a l’edifici administratiu de la plaça del Doctor Pera.

La licitació inclou els tancaments, les instal·lacions, els revestiments i l’equipament de les oficines, amb un import de 166.332,42 euros i un termini de presentació d’ofertes que finalitzarà el 14 de juny.

Els lots

El primer lot del contracte, corresponent a la reforma i distribució de l’espai, s’està executant actualment i està previst que les obres finalitzen a primers de juliol. El segon lot, una vegada adjudicat, tindrà un termini d’execució de 3 mesos, de manera que la previsió és que les obres finalitzen la tardor de 2023.

El nou espai d’atenció a la ciutadania, que rebrà el nom de SAP, ocuparà la planta baixa i primera planta de l’edifici administratiu de la plaça del Doctor Pera i centralitzarà tota l’atenció en un únic espai adequat per a les necessitats tant de l’administració com dels ciutadans i ciutadanes.

La posada en marxa del SAP s’emmarca en l’Edusi cofinançada per fons europeus Feder.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí