martes, 21 de septiembre, 2021  |  
La startup Sefici logra valorar en un milió d’euros la seua app de gestió d’incidències La startup Sefici logra valorar en un milió d’euros la seua app de gestió d’incidències

- 31 enero, 2017 -

La planta de SEAT a Martorell se suma a les prop de 400 empreses que utilitzen l'aplicació La startup Sefici logra valorar en un milió d’euros la seua app de gestió d’incidències

Castellón Información

La startup Sefici del Parc Científic, Tecnològic i Empresarial, Espaitec, de la Universitat Jaume I ha tancat amb èxit la seua última ronda de finançament, amb l’entrada de diferents inversors i empreses de sectors estratègics i el suport de l’Empresa Nacional d’Innovació (ENISA). L’app de gestió d’incidències a través de missatgeria instantània, desenvolupada per Cuatroochenta i impulsada per Blast Off Partners, aconsegueix així consolidar-se com startup de referència en el sector, al mateix temps que ja comença a ser aplicada en companyies capdavanteres com la fàbrica de vehicles de SEAT a Martorell.

La ronda de finançament ha permès a la signatura castellonenca captar 200.000 euros, la qual cosa suposa una valoració de Sefici en 1 milió d’euros. El capital procedeix d’inversors i empreses de sectors estratègics com el farmacèutic, l’energètic i el tecnològic. A més, la ronda inclou el cofinançament de l’Empresa Nacional d’Innovació (ENISA), dependent del Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat, que ha avalat el pla de negoci del projecte després de dos anys de sòlida trajectòria, entrant en la plataforma d’empreses BetoBiz.

Sefici és una app de maneig molt intuïtiu que trasllada a l’àmbit professional el que ja és un hàbit generalitzat en les relacions personals: l’ús de la missatgeria instantània (Whatsapp, Telegram) per a reportar incidències en l’empresa. Una solució que ja dóna servei a unes 400 xicotetes i grans empreses que, sota el model SaaS, gestionen el manteniment d’instal·lacions i equips, així com incidències en les matèries primeres i el producte final; de forma àgil i eficient, tant des de dispositius mòbils (disponible en Google Play i en App Store) com des de l’administrador web.

En les instal·lacions de SEAT Martorell

L’app s’ha incorporat als hàbits quotidians d’empleats de tots els perfils en empreses de diferents sectors. Administradors de finques, pàrquings públics, empreses de manteniment, casinos i fins i tot l’ONG Acción Contra el Hambre per al seguiment dels seus programes d’inserció sociolaboral, ja li estan traient partit a la seua funcionalitat amb resultats satisfactoris. Destaca la introducció de Sefici des del passat mes de novembre en la planta de SEAT a Martorell.

La fidelització d’importants clients, l’èxit de l’última ronda de finançament i l’aval de l’ENISA suposen un suport per a Sefici, que es traduirà en l’ampliació de l’equip amb la incorporació de nou personal especialitzat aquest mateix mes de febrer. Des de les seues oficines en el parc tecnològic de la Universitat Jaume I de Castelló, Espaitec, la startup castellonenca continuarà creixent amb el suport de Blast Off Partners, impulsora de projectes participada per Cuatroochenta, empresa capdavantera en el desenvolupament d’apps i programari avançat a Espanya.

Whatsapp Telegram