Sábado, 4 de julio, 2020  |  

- 22 octubre, 2019 -

La candidata de Més Compromís afirma que "som garantia d'acord i diàleg, com demostrem en el Govern de la Vall"

Navarrete: “Si aconseguim què les persones que van confiar en nosaltres per les autonòmiques ens donen el seu vot el 10-N, els pobles de Castelló tindran veu”

Castellón Información 

“Vot útil és els vots utilitzar els vots de l’esquerra per a conformar un govern de progrés, que era el que va demanar la ciutadania. Vot útil no és repetir eleccions per enèsima vegada. Per això l’únic vot útil és Més Compromís, perquè som garantia de diàleg per a aconseguir un acord. Més Compromís pot evitar que després del 10N anem a unes altres eleccions pel bloqueig d’altres forces polítiques”. Així ho ha assegurat la candidata de Més País al Congrés per la demarcació de Castelló, Marta Sorlí, en un acte en la Vall d’Uixó, acompanyada pel portaveu de Compromís en la localitat, Fernando Darós, “qui al costat del seu equip exemplifica la voluntat d’acord, de buscar solucions i de superar els bloquejos”.

L’acte, que ha tingut lloc en la seu de Compromís, Sorí ha estat acompanyada pel candidat al Senat, Jordi Navarrete, per la portaveu adjunta de Compromís en les Corts, Mònica Àlvaro, i pel portaveu de Compromís en la Diputació, Ignasi Garcia. Davant militants i simpatitzants, Navarrete ha instat a la mobilització en aquesta campanya “perquè els pobles de Castelló són essencials perquè Més Compromís desbloquege la situació”. A més, ha recordat que “tindrem representació a Madrid si aconseguim convèncer a aquelles persones que van confiar amb nosaltres en les autonòmiques que tornen a votar Més Compromís el 10-N“.

Per part seva, diputada autonòmica Mònica Àlvaro ha recordat que “des de nostres Corts i el nostre Consell s’han desenvolupat en aquests últims 4 anys les lleis i les polítiques més avançades de l’Estat en matèria social, amb la renda d’inclusió, en matèria educativa, amb Xarxa Llibres; Llei LGTBI… El fet diferencial perquè aquestes polítiques es donin ací i no en altres territoris és Compromís. Ara Més Compromís serà a Madrid el fet diferencial que impulsarà des del Congrés i el Senat polítiques progressistes de veritat”.

També ha intervingut el portaveu provincial en la Diputació, Ignasi Garcia, qui ha recordat que Sorlí i Navarrete han posat sobre la taula del Congrés i el Senat els problemes de la ciutadania castellonenca: el nyap del Castor, l’exigència de la gratuïtat de l’AP-7, de la millora de trens, la defensa de la taronja, l’aposta per polítiques d’igualtat… “Hem de fer un esforç perquè tornin a portar la veu de les nostres ciutats i pobles a Madrid, per a aconseguir ara un model de finançament just per a millorar la qualitat de vida de la nostra ciutadania”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *