sábado, 23 de octubre, 2021  |  
Més de 400 veïns d’Almenara participen en el tradicional berenar i ball de la tercera edat Més de 400 veïns d’Almenara participen en el tradicional berenar i ball de la tercera edat

- 30 septiembre, 2018 -

Amb aquest acte han finalitzat les festes patronals de la localitat, celebrades en els últims 10 dies Més de 400 veïns d’Almenara participen en el tradicional berenar i ball de la tercera edat

Amb aquest acte han finalitzat les festes patronals de la localitat, celebrades en els últims 10 dies

Castellón Información

Més de 400 jubilats i pensionistes han participat aquesta vesprada en el tradicional berenar i posterior ball per a la tercera edat amb el que han acabat les festes patronals d’Almenara que s’han celebrat durant els últims deu dies. L’alcaldessa, Estíbaliz l’ajuntament als jubilats i pensionistes del municipi”. El ball amb l’orquestra Odissea (amb Ximo Beri) ha tancat el berenar i les festes de la localitat. Prèviament al matí, s’ha realitzat la missa i processó del trasllat, així com l’acte de celebració per part de la Policia Local del seu patró, Sant Miquel.

D’altra banda destacar que la fira d’atraccions continuarà durant la jornada de demà dilluns oberta, jornada en la qual les atraccions tindran un preu d’1,5 euros.

Festa de la policia local

En el marc de les Festes Patronals d’Almenara s’ha celebrat aquest matí la festivitat de Sant Miquel, el dia de la Policia Local, amb l’assistència de l’alcaldessa Estíbaliz Pérez així com representants de la Guàrdia Civil i Protecció Civil que es van sumar als agents de la Policia Local d’Almenara. No van faltar els festers i festeres així com representants d’entitats locals. En aquesta jornada a més dels discursos realitzats tant per Javier Navarro, Cap de la Policia Local, així com per l’alcaldessa, també es va realitzar la formació habitual i una mostra del parc mòbil de la Policia Local d’Almenara, recentment ampliat.

A més la jornada ha servit per a realitzar una sèrie de reconeixements des de la Policia Local d’Almenara. En l’àmbit de l’educació vial s’ha reconegut al CEIP Juan Carlos I pel seu interès i col·laboració, així com al Karting Almenara per la seua col·laboració i implicació en prestar les seues instal·lacions per al circuit de seguretat vial. Al mateix temps i també per la seua col·laboració en aquesta matèria també s’ha reconegut a la Prefectura Provincial de Trànsit, i a més per l’ajuda en les campanyes de la DGT i l’aposta per cedir material a la Policia Local per a poder realitzar les mateixes. En un altre àmbit de reconeixements, s’ha volgut destacar tant al Club Almenara Xtrem i al Club Almenara Triatló per la col·laboració amb la Policia Local en els esdeveniments que es realitzen, així com per la seua aportació de voluntaris per a aquestes finalitats.

Finalment, s’ha volgut reconèixer la figura de José Castelló que després de més de quinze anys en actiu com a jutge de Pau de la localitat deixa el seu càrrec. Des de la Policia Local d’Almenara s’ha volgut reconèixer així el seu treball igual que la col·laboració que ha existit al llarg d’aquests anys entre ambdues parts.

La alcadesa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que la celebració d’aquest diumenge al matí suposa “posar en valor el gran treball que fa cada dona i cada home de la Policia Local d’Almenara, tots ells i elles professionals que garanteixen la convivència i el respecte en la localitat”.

Però l’alcaldessa també ha destacat que “s’aprofita aquesta jornada també per a agrair a les entitats i persones del municipi que col·laboren activament amb la policia local, per açò els hem fet lliurament d’un xicotet obsequi en senyal del nostre agraïment”. Així que “volem donar les gràcies al CAT i al Club Xtrem, al CEIP Juan Carlos I, a Susana Raventós i a la Prefectura Provincial de Trànsit per col·laborar amb les classes d’educació vial i finalment al Tio José, al jutge de pau, per la seua dedicació i sentit de servei públic durant mes de 15 anys al capdavant del Jutjat de Pau del nostre poble”.

Whatsapp Telegram