Noticias Castellón
viernes, 02 de diciembre del 2022 | Última actualización: 23:46

El Servei d'Esports de l'UJI estrena tarifes el curs 2021-2022 després de 30 anys amb el mateix model 

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 57 segundos

Noticias Relacionadas

Implanta tres noves targetes i és sensible a tota la comunitat universitària i aglutina en un únic grup a alumnat, personal, familiars de primer grau, empreses de serveis o AlumniSAUJI Premium 

Castellón Información

Després de gairebé trenta anys amb el mateix model de tarifes al Servei d'Esports de l'UJI, el curs 2021-2022 començarà amb un nou model d'accés a les instal·lacions esportives, a les activitats amb professorat i a les competicions.

Aquest nou model comença amb tres noves targetes que són la Targeta Activitats UJI (TAUJI), la Targeta Esportiva UJI (TEUJI) i la Targeta Esportiva UJI+ (TEUJI+), totes amb una validesa de 365 dies.

La primera d'elles, la TAUJI, permetrà a les persones que la contracten accedir a les activitats amb professorat amb més de 25 activitats i 130 hores setmanals per elegir, sempre amb reserva prèvia de la plaça. Tot açò amb un preu de 60 euros per als vinculats amb l'UJI i de 90 euros per a no vinculats.

La TEUJI està pensada per poder accedir a la reserva de totes les instal·lacions esportives de l'UJI (piscina, instal·lacions aire lliure, pavelló poliesportiu i zona de raquetes) així com gaudir del gimnàs sense restriccions d'horaris. També inclou la competició interna i externa prèvia inscripció. No inclou les activitats amb professorat que inclou la Targeta Activitats UJI. El preu d'aquesta targeta és de 80 euros per als vinculats amb l'UJI i de 120 euros per a no vinculats.

Per últim trobem la TEUJI+ que és la targeta més completa i que unifica en un mateix producte la TAUJI i la TEUJI. Els preus per a aquesta targeta són de 100 euros per als vinculats amb l'UJI i de 150 euros per a no vinculats.

Únicament estan fora d'aquestes targetes les activitats especials amb professorat, que són aquelles activitats que tenen un format curset, com els cursets de tenis, pàdel, defensa personal o natació des de zero, així com les activitats diferenciades per edat (menors, gent gran, etc.). Aquestes activitats sí que tindran una reducció en el preu per a les persones que tinguen la TAUJI o la TEUJI+. Pel que fa a les activitats a la natura com el senderisme, equitació, setmana blanca, etc. tenen preus especials segons l'activitat i atenent a les seues característiques.

Altres formes d'accés a les instal·lacions per l'ús lliure s'han mantingut i continuen els abonaments de 10 usos i les tarifes d'1 ús per a menors i adults.

Aquest nou model de tarifes ha estat sensible a tots els col·lectius que cada dia treballen al nostre campus i ha aglutinat en un únic grup tant a la comunitat universitària, com a familiars de primer grau, empreses de serveis o AlumniSAUJI Premium que tindran el mateix preu a l'hora de contactar les targetes, fer cursos de formació esportiva, competicions, etc.

Per últim destacar la iniciativa Campus Saludable, impulsada pel Vicerectorat de Campus i Vida saludable, que es tracta d'un paquet de salut que la universitat posa a l'abast de l'estudiantat, personal d'administració i serveis (PAS) o personal docent investigador (PDI) de l'UJI de manera gratuïta. Al tindre qualsevol d'aquests vincles en vigor (estudiant, PAS o PDI) el carnet universitari permet accedir a les instal·lacions esportives d'aire lliure i utilitzar les pistes d'atletisme, gimnàs exterior de cal·listènia, boulder, així com reservar els camps de futbol, pista de patinatge, pistes de vòlei platja, de bàsquet o futbol sala sempre gratuïtament.