sábado, 19 de junio, 2021  |  
Santa Magdalena enriqueix la senyalització viària que es troba en mal estat i n’incorpora de nova Santa Magdalena enriqueix la senyalització viària que es troba en mal estat i n’incorpora de nova

- 20 abril, 2021 -

L'objectiu és regular la circulació i afavorir la seguretat del nucli urbà Santa Magdalena enriqueix la senyalització viària que es troba en mal estat i n’incorpora de nova

L’objectiu és regular la circulació i afavorir la seguretat del nucli urbà

 Castellón Información

L’Ajuntament de Santa Magdalena, a través dels operaris de la Brigada Municipal, està millorant durant aquests dies la senyalització, tant horitzontal com vertical en tot el nucli urbà, amb l’objectiu de regular la circulació i afavorir una millor seguretat viària.

D’aquesta manera, el consistori està substituint algunes dels senyals que es trobaven en mal estat, al mateix temps que ha incorporat unes altres de les quals mancava. A més, també s’està procedint al repintat de la senyalització horitzontal.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que: “amb el pas dels anys alguns senyals necessitaven reposar-se i, d’altra banda, hi ha alguns encreuaments en els quals la senyalització horitzontal pràcticament havia desaparegut i durant aquests dies s’està tornant a pintar per a millorar la seguretat viària”.

Whatsapp Telegram