miércoles, 14 de abril, 2021  |  
Sant Mateu rep una subvenció de 6.400 euros per part del Patronat de Turisme de la Diputació Sant Mateu rep una subvenció de 6.400 euros per part del Patronat de Turisme de la Diputació

- 21 octubre, 2020 -

Estarà destinat a la contractació, durant 6 mesos, d'una persona desocupada com a informadora turística Sant Mateu rep una subvenció de 6.400 euros per part del Patronat de Turisme de la Diputació

Estarà destinat a la contractació, durant 6 mesos, d’una persona desocupada com a informadora turística

Castellón Información

El Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de Castelló ha concedit una subvenció de 6.400 euros a l’Ajuntament de Sant Mateu, per a l’exercici 2020.

Aquesta subvenció s’ha destinat a la contractació, durant 6 mesos, d’una persona desocupada com a informadora turística.

Esta contractació ha permès reforçar els serveis de l’Oficina de Turisme de Sant Mateu, que pertany a la xarxa Tourist Info, de l’Agència Valenciana de Turisme.

D’una banda, s’ha millorat l’atenció personalitzada als turistes i visitants, i d’altra, la situació excepcional marcada per la pandèmia del COVID-19, ha fetnecessària una atenció més exhaustiva als visitants. Per tant, s’ha garantit la seguretat front al virus, adoptant les mesures adequades per tal de que Sant Mateu sigui un destí de turisme responsable i segur.

Whatsapp Telegram