Noticias Castellón
martes, 09 de agosto del 2022 | Última actualización: 00:18

Samuel Falomir convida PPCV a deixar el veto judicial per 16 milions d'euros per a Castelló

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 56 segundos

Noticias Relacionadas

El secretari general del PSPV de la província de Castelló aplaudeix la inversió de 42 milions dels governs socialistes en la modernització de l'N-232 entre el Port de Querol i Morella

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló, Samuel Falomir, ha recalcat que les obres de millora de la N-232 entre el Port de Querol i Morella porten el segell socialista. "Durant anys ens vam malacostumar als espectacles que organitzaven els dirigents del Partit Popular per a posar 'primeres pedres' quan els projectes encara estaven per fer". Falomir ha recordat que el gruix de les obres a l'est de la capital dels Ports arrancaven el 2018 amb el govern de Pedro Sánchez al capdavant, el qual ha dedicat 42 milions d'euros per a la seua execució. La inauguració del tram, que reduirà de forma notable el temps de trajecte entre la capital dels Ports i Vinaròs, està prevista per al dia 20 de juliol.

El dirigent socialista ha emplaçat al president dels populars valencians, Carlos Mazón, a que deixe de cremar quilòmetres per a fer-se fotografies "ridícules i sense sentit" amb la presidenta del PP provincial "i que millor s'assega i reflexione amb els seus companys regidors de Castelló sobre la seua decisió de vetar judicialment i negar l'arribada als ajuntaments de més d'16 milions d'euros per a despesa corrent i inversions per motius partidistes".

Davant les crítiques al sistema sanitari, Samuel Falomir ha demanat als populars "que s'aclarisquen" i que expliquen com pensen fer front a l'augment de despesa que comporten les seues promeses d'ampliar el servei i les infraestructures sanitàries quan alhora anuncien baixades generalitzades d'impostos. "Hi ha alguna cosa que no quadra en el seu missatge, ho volen tot però mai expliquen com ho pensen pagar".

Falomir ha recordat que des de 2015 s'han executat nombroses millores en l'Hospital Comarcal de Vinaròs a fi d'actualitzar-lo i modernitzar-lo "després de dècades d'abandonament". Així mateix, ha recordat que des que està el Botànic al Consell s'ha dotat el centre d'un primer equip de ressonància i s'ha posat en marxa un nou contracte de diàlisi, entre d'altres mesures. "No tots gestionem igual, mentre uns veien la sanitat com un negoci, nosaltres la dignifiquem amb més personal i inversions que mai", ha finalitzat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí