martes, 18 de enero, 2022  |  
El Col·legi Salesià de Borriana celebra la Jornada Mundial de la Pau i el homenatje a Don Bosco El Col·legi Salesià de Borriana celebra la Jornada Mundial de la Pau i el homenatje a Don Bosco

- 31 enero, 2020 -

El centre ha preparat una sèrie d'activitats durant tota la jornada i que s'extendran al llarg del cap de setmana El Col·legi Salesià de Borriana celebra la Jornada Mundial de la Pau i el homenatje a Don Bosco

El centre ha preparat una sèrie d’activitats durant tota la jornada i que s’extendran al llarg del cap de setmana

Castellón Información

L’alcaldessa, Maria Josep Safont, el regidor d’Educació, J. Ramon Monferrer, i la regidora d’Igualtat, Maria Romero, han participat aquest matí en el gest que, amb motiu de la Jornada Mundial de la Pau que celebra de l’Església Catòlica, ha realitzat el Col·legi Salesià Sant Joan Baptista, conjuntament entre tot l’alumnat, l’equip docent i el personal no docent.

Es tracta d’un acte que el col·legi realitza cada any associat a la festa en la qual es ret homenatge al fundador de la congregació salesiana, Don Bosco.

A primera hora de la jornada, l’alumnat del centre s’ha reunit al pati per a escoltar les paraules tant del director del centre, José Burdeus, com de l’alcaldessa, la qual ha destacat la importància d’aquestes activitats per a “la prevenció contra tota classe de violències” i per a fomentar en el dia a dia i a les aules “la pau, la tolerància i el respecte entre tots i totes”.

Al llarg de la vesprada, el Col·legi Salesià també celebra el seu dia gran en honor a Don Bosco amb diferents activitats i una programació que s’allarga durant tota la jornada.

 

Whatsapp Telegram