Noticias Castellón
domingo, 25 de septiembre del 2022 | Última actualización: 19:33

La residència de persones majors d'Almassora obri una tercera borsa d'ocupació de professionals de la cuina

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 24 segundos

Noticias Relacionadas

Les persones interessades hauran d'inscriure's en aquest procés abans del 2 d'octubre, acreditar els seus mèrits i, posteriorment, superar una entrevista professional

Castellón Información

La residència de persones majors d'Almassora cerca professionals de la cuina per al seu servei de menjars i sopars, uns llocs als quals únicament es podrà accedir mitjançant borsa d'ocupació. Les persones interessades hauran d'inscriure's en aquest procés abans del 2 d'octubre, acreditar els seus mèrits i, posteriorment, superar una entrevista professional.

Aquesta serà la tercera borsa d'ocupació que crea el centre en el que va d'any i confirma la tendència cap a l'ampliació de la plantilla anunciada per la regidora de Serveis Socials, Diana Belliure, a la fi de 2017. Per a l'edil, l'objectiu final és “oferir una atenció cada vegada millor a les persones que utilitzen aquest servei, tant com a centre de dia com de manera permanent, amb professionals qualificats per atendre totes les necessitat especials que tene les persones majors”.

Prèviament, el centre va contractar a una especialista en Gestió i Administració Pública mitjançant borsa d'ocupació i va obrir una altra per a la contración d'auxiliars d'infermeria. Al març del passat any, el geriàtric també va engegar aquest procediment per a contratrar a professionals de la psicologia i en 2016 va fer el mateix per a incorporar a una treballadora social a la plantilla. Gràcies a aquesta nova gestió, la residència ha recuperat la plantilla prèvia a les retallades econòmiques i compta amb 43 treballadors i treballadores, cinc més que en 2015.

En aquest cas, per a accedir a la borsa cuiners i cuineres és necessari estar en possessió del títol de tècnic de cuina o, en la seua absència, poder acreditar experiència en aquest lloc durant un període mínim de nou mesos. Els professionals hauran de tenir també en vigor el carnet de manipulació d'aliments i comprometre's a mantenir-lo actualitzat.

Tal com reflecteixen les bases publicades en la web municipal, els candidats podran obtenir fins a 36 punts per la seua experiència professional i altres 27 per formació expecializada en l'àmbit de la cuina relativa a, entre uns altres, al·lergògens i higiene alimentària. El tribunal atorgarà fins a cinc punts per l'entrevista personal, la qual no serà eliminatòria i la qual determinarà la idoneïtat de la persona per al lloc a ocupar.

Examen d'auxiliars d'infermeria

Aquest mateix dissabte tindrà lloc en l'IES Vila-roja l'examen per a la borsa d'auxiliars d'infermeria en l'elaboració de la qual treballa en la residència des del passat mes de juliol.  La resolució emessa per la direcció de la residència va concloure que les candidatures admeses ascendien a 182, per la qual cosa el consistori va sol·licitar la utilització de les instal·lacions de l'institut per a realitzar la prova.