domingo, 29 de mayo, 2022  |  
Els Reis Mags visiten Benicàssim, Nules i Almenara, entre altres municipis, de manera controlada per la Covid-19 Els Reis Mags visiten Benicàssim, Nules i Almenara, entre altres municipis, de manera controlada per la Covid-19

- 5 enero, 2022 -

La il·lusió ha tornat als xiquets que han pogut veure com ses majestats passejaven pels seus pobles Els Reis Mags visiten Benicàssim, Nules i Almenara, entre altres municipis, de manera controlada per la Covid-19

La il·lusió ha tornat als xiquets que han pogut veure com ses majestats passejaven per diferents pobles de la província 

Castellón Información

Benicàssim

La il·lusió i la màgia ha omplit aquesta vesprada Benicàssim amb l’arribada dels Reis d’Orient. Melcior, Gaspar i Baltasar al costat dels seus patges han recorregut els carrers del municipi en una cavalcada itinerant que ha recorregut el municipi, de nord a sud i urbanitzacions.

Nules

Enguany la Cavalcada de Reis s’ha desenvolupat amb el mateix format i itinerari que l’any passat per a evitar així aglomeracions de persones, en previsió davant l’actual situació sanitària enfront la Covid que presenta la població.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

De manera que, la cavalcada ha recorregut diferents avingudes i carrers del municipi fent un recorregut total de cinc quilòmetres, quan en anys anteriors l’itinerari era de 900 metres.

Almenara

Melcior, Gaspar i Baltasar han realitzat la seua primera parada a la Platja Casablanca, en concret, en la Plaça dels Pescadors on han saludat als xiquets i xiquetes presents. Després la comitiva real s’ha traslladat fins a la Plaça de l’Església on s’ha realitzat l’adoració al xiquet Jesús i s’han cantat nadales per part del Cor Parroquial.

Més tard ha començat la cavalcada, que ha comptat amb la presència de ballarines, dracs lluminosos, xanquers, fades màgiques o faquirs, entre altres personatges, que han precedit a Ses Majestats d’Orient, que han recorregut l’Avinguda País Valencià en carruatge. La comitiva l’ha tancada la banda de música de l’Associació Musical Santa Cecilia d’Almenara. La cavalcada ha comptat amb la col·laboració de l’Associació Cultural Recull.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Enguany per motiu de la covid-19 s’ha modificat el recorregut a aquesta única avinguda entre el tram que va des del Molí d’Arròs fins al Centre FPA Paulo Freire, on l’alcaldessa ha entregat als reis la clau que obri totes les cases d’Almenara perquè els deixen els regals.

Posteriorment, i una vegada acabats els actes, els Reis Mags, han pujat en una carrossa per a recórrer “per sorpresa” diversos carrers del nucli urbà perquè pogueren veure’ls els xiquets i les xiquetes que estan confinats a les seues cases.

Oropesa del Mar

Les seues majestats els Reis Mags d’Orient han desembarcat a les 17.00 hores a la platja de la Petxina de la localitat, com és habitual, per a repartir il·lusió i màgia entre els assistents en la nit més màgica de l’any. Allí els esperaven nombrosos xiquets i xiquetes, acompanyats dels seus familiars, per a conéixer de prop als protagonistes d’aquestes entranyables festes que han sigut rebuts entre crits, aplaudiments i molts somriures.

Malgrat algun que un altre contratemps a la seua arribada, Melchor, Gaspar i Baltasar s’han dirigit de la platja a la seua corresponent carrossa per a continuar amb la desfilada. I Animats pels veïns i visitants i seguits per la carrossa de l’Ajuntament, una altra de l’agrupació local de dolçainers i tabaleters LEmbolic i el trenet turístic, han recorregut per algunes de les principals vies fins a arribar a l’església de Sant Jaume, on han realitzat la tradicional ofrena i adoració al xiquet Jesús.

L’itinerari ha continuat pels carrers del centre en un espectacle renovat en el qual no ha faltat el color, la música i els balls al ritme de les pel·lícules de Disney més aclamades pel públic infantil. I és que en l’esdeveniment d’aquest 2022 s’han colat personatges de diferents films, com és el cas d’Elsa de ‘Frozen’, ‘La bella i la bèstia’ o ‘Aladin’, que han convertit la desfilada en una cavalcada de pel·lícula.

Almassora

Els reis mags també han visitat Almassora amb la tradicional cavalcada.

També pots conéixer la curiosa l’espectacular arribada a Castelló de la Plana.

Whatsapp Telegram