martes, 21 de septiembre, 2021  |  
Reforçar el compromís social Reforçar el compromís social

- 26 julio, 2021 -

Adrián Casabó Martín. Presidente del PP de Vila-real. Vicesecretario del Partido Popular de Castellón. A Vila-real tenim la sort de comptar amb una important... Reforçar el compromís social

Adrián Casabó Martín. Presidente del PP de Vila-real. Vicesecretario del Partido Popular de
Castellón.

A Vila-real tenim la sort de comptar amb una important xarxa d’entitats socials que treballen en favor dels més desfavorits i que fan un paper fonamental per la inclusió social a la nostra ciutat. Tots els grups polítics amb representació a l’Ajuntament de Vila-real vam acordar el passat any augmentar les ajudes que reben Cáritas, Joventut Antoniana, Creu Roja i Sant Vicent de Paül.

Entitats que van estar al peu del canó atenent als més vulnerables en els moments més complexos de la pandèmia, però que també ara continuen acompanyant i donant resposta a les necessitats de moltes famílies que travessen dificultats. Per això, per a aquest any es va decidir prorrogar eixe increment en els convenis que aquestes quatre entitats tenen signats amb l’ajuntament perquè pogueren donar continuïtat als seus projectes.

No pot ser que en un any complex com l’actual, en que les peticions d’ajuda que han rebut aquestes associacions s’ha incrementat de manera notable per la pandèmia, es retarde tant el pagament de les ajudes que reben per part del seu ajuntament. Aquests col•lectius fa set mesos que estan atenent nombroses necessitats de les famílies més vulnerables de la nostra ciutat sense rebre ni un euro.

Les polítiques socials són clau en el renovat projecte del Partit Popular de Vila-real i, per això, en la nova estructura del nostre partit he volgut crear una àrea específica d’Acció Social per a coordinar amb les entitats de la ciutat totes les propostes que milloren la qualitat de vida dels nostres veïns i poder treballar conjuntament amb elles i els seus voluntaris.

Des del Partit Popular fa anys que hem reclamat agilitzar el pagament dels convenis amb aquestes entitats sense que l’equip de govern ho faça possible. Si important és donar ajudes socials, igual d’important és que aquestes es paguen a temps i no passe de nou el mateix, ja que aquestes entitats porten tot l’any prestant el seu servei sense rebre ni un euro per part de l’administració local.

 

Whatsapp Telegram