Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
jueves, 23 de marzo del 2023 | Última actualización: 22:51

Advertisement
Advertisement

La 25ª edició del Reclam de la UJI se celebra este cap de setmana a diferents municipis de la província de Castellón

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 2 segundos

Noticias Relacionadas

Concretament seran Almassora, Onda, Vilafranca, Vila-real, Vall d’Uixó, Orpesa  i la capital de La Plana els llocs on gaudir de les obres

Castellón Información

La 25 edició del Reclam, la mostra de teatre organitzada per la Universitat Jaume I, continua amb la seua intensa i variada programació i aquest cap de setmana arribarà a sis municipis de la província de Castelló: Almassora, Onda, Vilafranca, Vila-real, Vall d’Uixó i Orpesa, a més de la capital de la Plana. 

Les representacions començaran el divendres 10 de novembre en el Paranimf de l’UJI, a les 20 hores, amb The Primitals, de la companyia Yllana, una estranya i surrealista història d’una tribu lleugerament disfuncional, amb lluites intestines, somnis de grandesa, desequilibris mentals i farmacopea mil·lenària. I el mateix divendres es podrà veure l’obra Spaña, a les 22.30 hores en la Casa de la Cultura d’Almassora, una creació de la companyia Purna Teatre.

El dissabte 11 de novembre es podran veure quatre espectacles. A Almassora, la Zona Pitillo acollirà a les 18 hores l’actuació de la Trocamba Matanusca, una formació musical que interpreta diferents estils musicals com el folk d’Europa de l’Est, els ritmes balkan, klezmer i gypsy. El Teatre Mònaco, d’Onda, serà l’escenari on la companyia Els indecents explicarà la història de la propagació d’una pandèmia per una intoxicació alimentària en la seua obra No som ningú, que es representarà a les 19 hores. La Casa de la Cultura de Vilafranca també serà un dels escenaris que visitarà el Reclam amb l’obra Palabras de Miguel, un homenatge al poeta Miguel Hernández a través de la correspondència mantinguda amb la seua esposa, Josefina Manresa, al llarg de la seua vida. Per a finalitzar aquesta jornada, en l’Auditori de Vila-real es podrà veure, a les 20.30 hores, Eroski Paraíso, una comèdia documental de la companyia Chévere que explora la memòria col·lectiva, la deriva vital i la transformació de les relacions dins d’una xicoteta comunitat.

El diumenge 12 de novembre es podrà veure en el Teatre Municipal Carmen Tur de La Vall d’Uixó, a les 19 hores, a Félix Albo amb la seua obra Tanatorium, la sola muerte espera, una proposta que barreja l’humor i la tendresa amb la mort.  Finalment, destacar que l’obra Screen Man, que havia de representar-se en Sala Carles Pons de la Casa de la Cultura de Vilafranca, el diumenge a les 18.30 hores, ha sigut ajornada.

Advertisement
Advertisement