jueves, 29 de julio, 2021  |  
Que no ens prenguen el pèl! Que no ens prenguen el pèl!

- 19 julio, 2021 -

Adrián Casabó Martín. Presidente del PP de Vila-real. Vicesecretario del Partido Popular de Castellón. Molts són els sectors econòmics als quals la pandèmia ha... Que no ens prenguen el pèl!

Adrián Casabó Martín. Presidente del PP de Vila-real. Vicesecretario del Partido Popular de
Castellón.

Molts són els sectors econòmics als quals la pandèmia ha afectat de manera directa. Des del Partit Popular sempre hem defensat que les ajudes de l’administració eren necessàries en el moment que pitjor ho estaven passant eixos negocis, tot i que una vegada més vam veure com la passivitat del govern feia que eixes ajudes arribaren quan en molts casos ja era tard. Així ho vam demanar, per exemple, quan les restriccions impedien als bars, restaurants, cafeteries, pubs, discoteques i xicotet comerç obrir els seus negocis.

Un altre sector afectat per la Covid-19 i també per la falta de sensibilitat del govern socialista és el de la perruqueria, barberia i estètica. Un sector que cal recordar que el Govern de Sánchez va incloure entre les activitats denominades com essencials durant l’estat d’alarma. Un sector que ha estat castigat ja no sols per la reducció de l’activitat professional per les limitacions imposades per la pandèmia, i que ha sigut molt alta; sinó també per altres elements com l’alta pressió fiscal, l’encariment de la llum i l’increment de la quota d’autònoms, així com el creixement de l’economia submergida en aquest camp i que s’estima que pot aconseguir fins a un 20% de la facturació.

Des del Partit Popular instem al Govern d’Espanya a no vetar i donar suport a la proposició de llei impulsada pel Grup Parlamentari Popular per a reduir l’IVA de les perruqueries del 21% al 10%. Desgraciadament, la presidenta del Senat va declarar de manera unilateral la nul•litat de la reducció de l’IVA a les perruqueries acordada per la resta de forces polítiques. Una decisió que és absolutament antidemocràtica, que clarament contravé el reglament i que des del PP combatrem en totes les instàncies amb la finalitat de defensar els legítims drets dels professionals del sector.

A la nostra província ja han desaparegut més de 225 empreses del sector i és que la política fiscal del govern de PSOE i Podemos està asfixiant els xicotets emprenedors, en la seua majoria pymes i autònoms. A la nostra ciutat són més de 40 els negocis d’aquest sector afectats per les decisions del govern i per als quals des del Partit Popular seguirem reclamant allò que pensem mereixen.

Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Deja un comentario