Noticias Castellón
miércoles, 08 de febrero del 2023 | Última actualización: 22:41

Què fer en Halloween a Vila-real?

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 34 segundos

Noticias Relacionadas

Des de l'ajuntament s'han preparat diverses activitats per a disfrutar de la nit més terrorífica de l'any

Diumenge que ve, 31 d'octubre, se celebra la nit més terrorífica de l'any, popularment coneguda com Halloween. Xiquets i adults es preparen per a esta festivitat elaborant els seus pròpies disfresses o comprant-los. Però, quines activitats estan preparades amb motiu d'este dia tan marcat?

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Vila-real ha preparat diferents tallers en la Plaça Major, el primer d'ells: 'Aprén a maquillar-te del terror' enfocat a ensenyar a pintar-se la cara per a poder donar por. Així doncs, també es podrà aprendre a fer polseres de Halloween tot amb l'objectiu d'estar a punt per a celebrar esta nit.

També animen a la població a que es fajen videos ballant amb el lema: 'Un tiktok per a no dormir' perquè expliquen que els monsters i altres éssers també fan balls i estes son les seues encanteris.

Com és tradició, es durà a terme un Scape Room el diumenge 30 de 18h a 21h i dilluns 31 de 19:30h a 22:30h amb diferents proves com: l'ombra de l'home que atropellà el tren, l'ombra de la dona assassinada, l'ombra del penjat, l'ombra d'un assasí boig que vol jugar amb tu, entre altres. Es podrà passar de prova amb les pistes que hi haurà per a obrir la porta de l'antic matgatzem de les ombres.

Les invitacions es poden recollir ja en l'Espai Jove, de dilluns a dijous de 9.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores, i el divendres de 9.00 a 14.00 hores, amb un màxim de dues entrades per persona.Totes estes activitats es duran a terme en la vespra del dia de tots Els Sants, l'1 de novembre, que a més serà dia festiu nacional.