Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
lunes, 27 de marzo del 2023 | Última actualización: 16:18

Advertisement
Advertisement

Vols gaudir del millor flamenc, poesia, cinema i tallers per als més menuts? Apropa’t a Orpesa aquest cap de setmana

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 42 segundos

Noticias Relacionadas

Tomás de los Cariños, acompanyat del guitarrista Juan de Pilar i la ‘bailaora’ Aloma de Balma, faran vibrar al públic en l’Espai Cultural i hi haurà una sessió decoració de terrisseria medieval

Castellón Información

El municipi d’Orpesa continua oferint variades propostes culturals a veïns i visitants. Després del reeixit festival d’arts de carrer A RAS!, l’Ajuntament ha organitzat un intens cap de setmana per a gaudir amb amics o familiars. D’aquesta manera, la música, la poesia, el cinema i fins a tallers per als més xicotets s’instal·laran els dies 16 i 17 d’abril en la localitat costanera.

Un dels plats forts arribarà el dissabte amb el concert de flamenc de Tomás de los Cariños, acompanyat pel guitarrista Juan de Pilar i la ‘bailaora’ Aloma de Balma, a les 19.00 hores en el Espai Cultural.

I la Torre del Rei tornarà a acollir un altre taller, aquesta vegada de decoració de terrisseria medieval, una tradició valenciana coneguda com ‘socarrats’. Així, els participants tindran l’oportunitat de submergir-se en aquesta tècnica i posar a prova els seus dots artístics amb creacions d’allò més variades, dissabte que ve, a les 11.30 hores.

Tots aquells interessats a assistir a totes dues activitats poden realitzar les seues reserves en el museu d’Orpesa (a través del telèfon 964 310100, extensió 1621), ja que les places són limitades amb la finalitat de garantir la salut dels participants.

D’altra banda, el saló de plens de l’Ajuntament acollirà, el divendres, una trobada poètica per a reflexionar i acostar-se a la poesia que comptarà amb la presència de J. María Escudé i Juani Calleja (a les 18.00 hores); així com una altra sessió de cinema cultural amb la projecció de la pel·lícula ‘Hacia rutas salvajes’, un film que conta la història del jove i idealista Christopher McCandless, qui abandona el món civilitzat amb rumb a la salvatge Alaska per a entrar en contacte amb la naturalesa i descobrir el vertader sentit de la vida.

Advertisement
Advertisement