Noticias Castellón
domingo, 04 de diciembre del 2022 | Última actualización: 01:39

El PPCV presenta davant empresaris, entitats i autònoms de Vila-real ‘Lo que importa a las personas’

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 49 segundos

Noticias Relacionadas

Rubén Ibáñez i Juan Carlos Caballero denuncien la pujada d’impostos  del 17% a la Comunitat des de 2015 i apunten que sols els populars garanteixen les pensions

Castellón Información

El Partit Popular ha mantingut avui una trobada amb empresaris, autònoms i associacions de Vila-real per a explicar el model del Partit Popular mitjanaçant la campanya ‘Lo que importa a las personas’ davant el càstig de la Generalitat Valenciana a la societat i al teixit econòmic

El portaveu del PP a Vila-real, Héctor Folgado, ha estat acompanyat del coordinador d'Economia i sotssecretari del PPCV, Rubén Ibáñez, i el portaveu d'Ocupació en Els Corts, Juan Carlos Caballero.

Folgado ha advertit que “el cas de l'Ajuntament de Vila-real és un clar exemple d'una administració que perd la noció de la realitat i que no aposta per crear ocupació, sinó per pujar impostos i no escoltar als veïns”. “La reunió de treball ha permès parlar d’allò que més preocupa als vila-realencs i aixó només pot vindre de mà d’un Govern popular amb la incentivació de la creació de llocs de treball amb ajudes i la protecció i millora de les pensions”, ha indicat.

Rubén Ibáñez, per la seua banda,  ha assenyalat hui dia “amb l'esquerra solament hi ha atur, les pensions baixen o es congelen, entre amb el PP hi ha ocupació i les pensions estan garantides”. Ha explicat que “des de 2015 els ciutadans de la Comunitat estan pagant un 17% més en impostos i el PP, en canvi, apostem per la desaparició d'impostos com el de Successions i Patrimoni o la rebaixa d'altres impostos”, ha advertit.

El responsable popular ha lamentat la demagògia de PSOE i Compromís “quan és evident que les úniques polítiques que garanteixen les pensions són les del PP, perquè són les que permeten crear ocupació i oportunitats”.

Per la seua banda, Juan Carlos Caballero ha subratllat a més que “la Generalitat no ha engegat ni una mesura que ajude a la creació d'ocupació o que estimule als autònoms o els joves a engegar un negoci” i ha lamentat que “tots els anys deixen sense executar, tirant a la brossa, milions d'euros en ajudes com per exemple en 2016 quan no es van executar 248 milions d'euros en ajudes a l'ocupació” el que “demuestra les prioritats de l'esquerra valenciana”.

Cal posar en marxa “mesures potents i concretes, amb pressupostos i incentius, per a ajudar als autònoms al fet que puguen iniciar un negoci empresarial”. Així, ha assenyalat que la Llei d'Autònoms que prepara el PPCV pretén “ajudar i donar més incentius a la creació d'ocupació i d'empreses i eliminar traves burocràtiques”.

Segons ha assenyalat, l'ocupació ha de ser la principal prioritat per a qualsevol govern i per a garantir la sostenibilitat dels serveis.Per açò, ha assenyalat que el PP “seguirà impulsant mesures i seguirà denunciant que el Consell de Puig i Oltra estan completament paralitzats”. Així, ha recordat, “no se li coneix ni una sola mesura de foment d'ocupació o del creixement a la Comunitat”. “Tots els anys es malgasten milions d'euros per a promoure la creació d'ocupació gràcies al Consell”.