Martes, 31 de marzo, 2020  |  
El PP de Vila-real exigeix millorar el Rodalia i denuncia que s’han multiplicat per 14 les cancel·lacions El PP de Vila-real exigeix millorar el Rodalia i denuncia que s’han multiplicat per 14 les cancel·lacions

- 18 febrero, 2020 -

Els populars presenten una moció perquè el Govern desbloquege el Pla de de De la Serna “davant el greu empitjorament del servei” El PP de Vila-real exigeix millorar el Rodalia i denuncia que s’han multiplicat per 14 les cancel·lacions

Els populars presenten una moció perquè el Govern desbloquege el Pla de de De la Serna “davant el greu empitjorament del servei”

Castellón Información

El Partit Popular de Vila-real ha presentat hui una proposta per al ple de la localitat en el qual es reclamen al Govern mesures per a millorar el servei de Rodaliadavant el caos que existeix en el servei.

El regidor del Partit Popular a Vila-real, Adrián Casabó,ha manifestat que “l’any 2019 s’han multiplicat per 14 les cancel·lacionsrespecte a 2015” i ha lamentat que “les cancel·lacions, els retards i els problemes que registren les línies de Rodalia de la Comunitat” i, en concret, la línia C6 que és la que afecta a Vila-real.

El regidor ha sol·licitat que es recupere el pla de Rodalia que havia presentat el PP en 2017 i suposaven 1.434 milions d’euros. contemplava 31 nous trens entre Castelló i València. Un pla que està bloquejat des que governa el PSOE.

Casabó ha demanat el suport dels grups polítics de Vila-real i ha lamentat que “la Generalitat, que sempre ha sigut tan reivindicatiu en aquest tema, ara està mut i no reivindica”.

Al mateix temps, l’edil ha demanat que es construïsca un pas subterrani en l’estació de Vila-real per a millorar l’accés dels veïns.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *