viernes, 21 de enero, 2022  |  
El PP de Vila-real lamenta que l’alumnat del Sarthou inicie un altre curs en barracons i els problemes al sostre del José Soriano El PP de Vila-real lamenta que l’alumnat del Sarthou inicie un altre curs en barracons i els problemes al sostre del José Soriano

- 10 septiembre, 2019 -

Casabó recorda que segueixen pendents els gimnasos de Pascual Nácher, Concepción Arenal i Escultor Ortells, el quart IES i l'EOI i demana que siguen... El PP de Vila-real lamenta que l’alumnat del Sarthou inicie un altre curs en barracons i els problemes al sostre del José Soriano

Casabó recorda que segueixen pendents els gimnasos de Pascual Nácher, Concepción Arenal i Escultor Ortells, el quart IES i l’EOI i demana que siguen reivindicats

Castellón Información 

El Partit Popular de Vila-real ha realitzat hui un balanç sobre l’inici del curs escolar en el municipi i ha començat agraint la labor de la comunitat educativa de la ciutat que permeten cada dia millorar l’educació que reben els xiquets i joves vila-realencs.

El regidor del PP, Adrián Casabó, ha posat de manifest hui les assignatures pendents en matèria educativa que té la ciutat per part del PSOE tant a l’Ajuntament com en la Generalitat Valenciana.

L’edil popular ha lamentat que els alumnes d’Infantil de Carlos Sarthou hagen començat un nou curs en barracons, fet que ocorre des de l’any 2013, i també que no s’haja aprofitat l’estiu per a solucionar els problemes del sostre del José Soriano, “la qual cosa suposarà que els alumnes hagen de conviure amb les obres durant el curs escolar”.

A més, Casabó ha recordat que continuen pendents també els gimnasos de Pascual Nácher, Concepción Arenal i Escultor Ortells, el quart IES de la ciutat o “a partir d’ara també podem sumar el col·legi Escultor Ortells després dels problemes que hem tingut aquest estiu”.

El regidor ha lamentat les diferents promeses que durant més de huit anys està fent l’alcalde “però mai es compleixen” i ha advertit que “al final, estem parlant de fallar a la comunitat educativa i no donar resposta a les necessitats que tenen alumnes i docents”.

Casabó ha sol·licitat als socialistes que reivindiquen davant la Generalitat que se solucionen ja les infraestructures pendents, aprofitant que el PSOE governa en les dues administracions.

Whatsapp Telegram