Noticias Castellón
lunes, 04 de julio del 2022 | Última actualización: 14:38

El PP de la Vall d’Uixó denuncia la brutícia i l’abandó en els parcs municipals

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 23 segundos

Noticias Relacionadas

Castellón Información

El Partit Popular de la Vall d’Uixó ha rebut en els últims dies, a través de les xarxes socials i els canals de comunicació del partit, algunes imatges sobre l’estat de brutícia i abandó dels parcs municipals. La portaveu adjunta, Gema Domínguez, ha assenyalat que “són molts els valleros que a través de l’Espai de Participació ens fan arribar crítiques”. Les fotos que són la viva imatge de la deixadesa del tripartit.

Parque col san antonio abandonadoAixí, “només cal passejar per la Vall d’Uixó per a veure com la brutícia s’acumula en les zones de joc i voltants, la qual cosa pot suposar un problema de salubritat per als més xicotets. Així mateix, hi ha parcs on la falta de manteniment és evident”. En aquest sentit, el Partit Popular ha rebut queixes dels parcs de la Colònia San Antonio i el parc de la zona alta del barri Carbonaire.

Cal recordar que fa un any el tripartit va llevar el balancín del parc de la plaça 9 d’Octubre i a data d’avui encara no ha sigut col·locat, malgrat les insistències dels pares i les mares.

Per açò, Gema Domínguez ha exigit al govern de PSOE, Esquerra Unida i Compromís que “ixquen dels despatxos, trepitgen més el carrer i observaran amb els seus propis ulls el que tots estem veient i és brutícia en els espais públics i en els carrers de la nostra ciutat. Una imatge gens desitjable per a la promoció turística de la Vall d’Uixó”.