lunes, 23 de mayo, 2022  |  
El PP de Vila-real reivindica que s’augmente el contracte de neteja per a frenar la brutícia a la via pública El PP de Vila-real reivindica que s’augmente el contracte de neteja per a frenar la brutícia a la via pública

- 1 diciembre, 2017 -

El grup municipal lamenta "que es gaste més en autobombo i en propaganda que en mantindre net el municipi" El PP de Vila-real reivindica que s’augmente el contracte de neteja per a frenar la brutícia a la via pública

El grup municipals denuncia les “retallades que ha aplicat l’alcalde de més de 100.000 euros” en el servei 

El grup lamenta “que es gaste més en autobombo i en propaganda que en mantindre net el municipi”

Castellón Información  

pp denuncia bruticia vila-realEl Partit Popular de Vila-real ha reivindicat avui augmentar el contracte de neteja en la ciutat davant el greu estat d’abandó de moltes dels carrers de la localitat. “Les retallades que ha aplicat l’alcalde de més de 100.000 euros en el contracte de neteja han provocat que hi haja zones que presenten un estat deplorable. Benlloch va pressupostar un milió d’euros en neteja per a enguany però, al final, no ha aplicat aquesta quantitat malgrat estar pressupostada, deixant-ho només en 900.000 euros”, assegura la formació.

suciedad vila-real 3El PP ha lamentat que “Vila-real siga de les úniques ciutats en les quals el seu alcalde gasta més en autobombo i en propaganda que a netejar el municipi”, ha advertit el portaveu del PP, Héctor Folgado. Les xifres són contundents, mentre Benlloch gasta 1,5 milions d’euros en publicitat i propaganda (més del doble que l’ajuntament de Castelló, per exemple), en neteja es gasta 900.000 euros, amb una retallada que s’ha aplicat enguany.

Els populars manifestes que hi ha zones “en les quals durant mesos no passa cap màquina de neteja i no existeix cap tipus de manteniment, la qual cosa provoca greus problemes de salubritat, queixes constants dels veïns i mala imatge”.

Per últim, reivindiquen “s’ amplie i millore el contracte de neteja de tal manera que tots els carrers i barris de la ciutat compten amb el seu propi dispositiu de neteja i manteniment constant”.

Whatsapp Telegram