Noticias Castellón
viernes, 30 de septiembre del 2022 | Última actualización: 21:57

El PP d'Amenara lamenta que Gil (PSPV) firme la dimisió del ministre d'Agricultura i després recule y ratlle el seu nom

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 50 segundos

Noticias Relacionadas

L'exalcalde d'Almenara i secretari general de la FVMP va rubricar la recollida de suports de la Plataforma per la Dignitat del Llaurador y després es va tirar arrere

Castellón Información

El que fóra alcalde d'Almenara i avui secretari general de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), el socialista Vicente Gil, va signar dilluns passat a favor de la petició de dimissió del ministre d'Agricultura, Luis Planas, i després va recular i va ratllar el seu nom.

El portaveu socialista va prendre part en la manifestació celebrada el passat dia 21 a Nules, encapçalant la marxa que reclamava solucions a la crisi citrícola que està afectant letalment al sector. Portant la pancarta que lideraven els membres de la corporació de Nules, Gil no va tenir objecció a estampar la seua signatura en el document amb el qual la Plataforma per la Dignitat del Llaurador exigeix la dimissió del màxim dirigent d'Agricultura nomenat per Pedro Sánchez.

La seua signatura figura en les fulles amb les quals la plataforma cerca suports per al sector, però posteriorment va ser ratllada pel seu autor. “Est és el PSPV. Diu estar amb els agricultors de la nostra terra, però en realitat està solament amb les seues sigles”.

Des del PP d'Almenara, Alicia Bañuls, regidora i portaveu del Grup Municipal del PP, ha reclamat al PSPV “que definisca amb qui està. Si està amb les seues sigles o està amb els agricultors que estan veient com les seues polítiques nocives estan provocant pèrdues infinites al sector”.

En el PP, ha assenyalat Bañuls, “ho tenim molt clar”. “Exigim al president del Govern d'Espanya que invoque la clàusula de salvaguarda que sí ha aplicat en el cas de l'arròs. Que deixe d'enfrontar a aquest sector tradicional de la nostra economia, del que viuen tantes famílies d'Almenara, a la vora del precipici amb les seues polítiques pelegrines. Perquè els agricultors d'Almenara són el nostre orgull i la terra que treballen amb sacrifici i suor el nostre patrimoni. Mereixen sentit comú, convicció i contundència per a posar fi a aquesta competència deslleial”.