martes, 24 de mayo, 2022  |  
Els populars d’Almassora sol·liciten a Nicolau una reunió amb l’empresa adjudicataria per a fixar els terminis de les obres de regeneració de la platja Els populars d’Almassora sol·liciten a Nicolau una reunió amb l’empresa adjudicataria per a fixar els terminis de les obres de regeneració de la platja

- 29 marzo, 2017 -

Han valorat de forma positiva que el Medi Ambient haja anunciat que es reprenen les obres de regeneració de la platja de Benafeli Els populars d’Almassora sol·liciten a Nicolau una reunió amb l’empresa adjudicataria per a fixar els terminis de les obres de regeneració de la platja

Castellón Información

El portaveu del Partit Popular en l’Ajuntament d’Almassora, Luis Martínez, ha valorat de forma positiva l’anunci realitzat aquest matí pel Ministeri d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Medi Ambient sobre que es van a reprendre les obres de regeneració de la platja de Benafeli. “Ens sembla una molt bona notícia per a tots els veïns que veuran així culminat el projecte de regeneració ambiental i lluita contra l’erosió de la platja de Benafeli”.

Així, els populars han demanat a l’alcaldessa d’Almassora que es pose en contacte amb l’empresa adjudicatària per a fixar terminis per a les obres. “A més, sol•licitem a la primera edil que es reunisca com més prompte millor amb els veïns per a valorar si les obres s’han de fer o no a l’estiu perquè aquestes obres comporten el trànsit de vehicles de gran tonatge en una zona de molta afluència en època estival”.

L’edil ha agraït “al Govern d’Espanya que complisca la seua paraula perquè es reprenguen unes obres que ja estaven en execució, que s’acabe el projecte i no es perden els diners, i que es faça de la forma més ràpida possible”. El Ministeri ha optat, en aquest cas, per la subrogació del contracte, una fórmula més ràpida que permetrà agilitar que es reprenguen les obres.

Whatsapp Telegram