Jueves, 27 de febrero, 2020  |  
El PP proposa la instal·lació de caixers automàtics al districte marítim d’Almassora El PP proposa la instal·lació de caixers automàtics al districte marítim d’Almassora

- 17 enero, 2020 -

María Tormo, portaveu del PP a l'Ajuntament d'Almassora, proposa treball en equip per a “resodre problemes quotidians i atendre infraestructures bàsiques” El PP proposa la instal·lació de caixers automàtics al districte marítim d’Almassora

María Tormo, portaveu del PP a l’Ajuntament d’Almassora, proposa treball en equip per a “resodre problemes quotidians i atendre infraestructures bàsiques”

Castellón Información

El Partit Popular a l’Ajuntament d’Almassora ha presentat una moció per a promoure la instal•lació de caixers automàtics a la platja. Es tracta d’una mesura bàsica i senzilla que forma part del conjunt de demandes que reivindiquen els residents i que “creiem que des del consistori es poden promoure mantenint reunions amb les entitats bancàries”.

La iniciativa es debatrà en el pròxim ple amb l’ànim de “construir” i “treballar en equip perquè la nostra població millore”. A la platja “són cada vegada més els residents que han fixat el seu primer habitatge en la costa i mereixen serveis concordes als impostos que paguen”. Per aquest motiu, “des del consistori tenim l’obligació de treballar en les respostes que donen solucions a les demandes. Intentar-ho”, ha assenyalat la regidora.

La proposta proposa que el consistori estudie la fórmula que facilite la cessió o el permís per a aconseguir la col•locació de caixers automàtics en la costa i al seu torn es reunisca amb les entitats financeres de la localitat per a buscar solucions.

“La platja d’Almassora mereix que es treballe en ella. Que es facen anuncis i després les promeses se les emporte el vent genera desesperació i provoca desesperança. I mentre els veïns continuen pagant per serveis que lluny de millorar, empitjoren”.

Des de qüestions bàsiques com la necessitat de reforçar el servei de recollida de fems o els contenidors de reciclatge, fins a qüestions d’envergadura com la construcció d’una pantalla verda en la costa “no poden ser ignorades”. Per a Tormo, “aquesta és una iniciativa més que suma”. Per aquest motiu, “esperem que el govern d’esquerres que administra Almassora, PSPV i Ciutadans, recolze aquesta mesura i se sume a la nostra proposta. L’objectiu és, en definitiva, que Almassora millore”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *