jueves, 4 de marzo, 2021  |  
El PP de Vila-real insisteix en eximir d’impostos i dotar d’ajudes a l’hostaleria davant el nou tancament El PP de Vila-real insisteix en eximir d’impostos i dotar d’ajudes a l’hostaleria davant el nou tancament

- 20 enero, 2021 -

Casabó: “Si l'administració prohibeix a l'hostaleria o els gimnasos treballar, com a mínim no haurien de pagar impostos" El PP de Vila-real insisteix en eximir d’impostos i dotar d’ajudes a l’hostaleria davant el nou tancament

Casabó: “El pla anunciat per la Generalitat arriba tard per a molts veïns”

Castellón Información

ElPartit Popular de Vila-real ha lamentat hui que s’haja imposat un nou tancament total per a l’hostaleria sense que el sector haja rebut cap ajuda. Cal recordar que el PP de Vila-real ve reclamant una línia d’ajudes per al sector des de fa més de huit mesos.

Tal com ha assenyalat hui el regidor del PP a Vila-real, Adrián Casabó, “lamentablement la Generalitat ha optat per tancar l’hostaleria sense haver posat en marxa ajudes d’emergència econòmica per a aconseguir la viabilitat de molts negocis afectats per la crisi derivada de la pandèmia per a evitar el seu tancament definitiu i mantindre la seua activitat”.

L’edil del PP ha explicat a més que el pla anunciat per la Generalitat arriba tard per a molts veïns que ja no podran mantindre els seus negocis. Així mateix, “cal destacar l’esforç que ha anat realitzant el sector per adaptar la seua activitat i els seus locals a les diferents exigències i restriccions que anava imposant l’administració, qui ara els clava la punta amb aquest nou tancament”.

Per a Casabó, “si l’administració prohibeix a l’hostaleria o els gimnasos treballar, com a mínim no haurien de pagar impostos i, a més, considerem que se’ls hauria de pagar una ajuda d’emergència per a fer front a la situació”.

Cal recordar, a més, algunes de les mesures que el PP de Vila-real ha posat damunt de la taula com l’excepció del pagament de la taxa de terrasses i ocupació de via pública, bonificacions en els impostos municipals (IBI un 10% més car des del 2020 per la pujada aplicada per PSOE i Podemos) i ajudes directes.

Whatsapp Telegram