Lunes, 28 de septiembre, 2020  |  
Portell du a terme un estudi serològic sobre la Covid-19 a tota la seua població Portell du a terme un estudi serològic sobre la Covid-19 a tota la seua població

- 29 junio, 2020 -

Després dels dos casos, l'Ajuntament va decidir invertir els diners de festes en fons socials i en la compra d'aquests tests Portell du a terme un estudi serològic sobre la Covid-19 a tota la seua població

Després dels dos casos que va haver-hi al poble, l’Ajuntament va decidir invertir els diners de festes en fons socials i en la compra d’aquests tests

Castellón Información

L’Ajuntament de Portell ha realitzat un estudi serològic a tots els veïns del municipi per tal de conéixer en quin estat es troba la població respecte a la Covid-19.

Després dels dos casos que va haver-hi al poble, l’Ajuntament va decidir invertir els diners de festes en fons socials i en la compra d’aquests tests per poder realitzar a la població.

Al llarg de tot el dissabte 27 de juny, els veïns censats a Portell han acudit a la Plaça Major per participar en aquest estudi serològic.

Test Covid-19 Portell

“Amb els tests adquirits es podrà comprovar la presència d’anticossos en la sang i, si es detectés algun nou cas de coronavirus, el consistori podria prendre les mesures adequades per a evitar un nou rebrot amb la propagació del virus” explica Álvaro Ferrer, alcalde del municipi.

Vora 200 veïns empadronats a Portell podran saber en quin estat es troben en relació al virus i els resultats d’aquestes proves els permetran actuar en conseqüència.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *