Noticias Castellón
domingo, 25 de septiembre del 2022 | Última actualización: 19:49

Imposen 12 sancions a persones que es trobaven en la vía pública sense màscara o no respectar la distància

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 32 segundos

Noticias Relacionadas

Policia Local i Guàrdia Civil d'Alcalà van realitzar vigilància a peu el cap de setmana en espais per als vianants i espais públics

Castellón Información

La Policia Local i la Guàrdia Civil d'Alcalà-Alcossebre van imposar 12 sancions a persones que es trobaven en la via pública sense portar màscara, quan haurien d'haver-la portat al no respectar la distància de seguretat amb altres persones. Aquestes sancions per part de l'autoritat comporten multes econòmiques que van dels 100 als 200 euros.

Sis patrulles de Policia Local i Guàrdia Civil van realitzar vigilància a peu durant el cap de setmana en espais per als vianants i espais públics per a, precisament, assegurar el compliment de les mesures de seguretat per a prevenir el contagi de Covid-19. Aquestes patrulles continuaran realitzant-se durant tota la temporada estival, amb la finalitat d'advertir i, si es dóna el cas, sancionar als que no complisquen amb la normativa.

El cap de la Policia Local, Abel Serret, destacava que “s'ha percebut que existeix una important conscienciació sobre l'ús de la màscara durant el dia, tant en les zones per als vianants, com en els espais públics i establiments. Però, no obstant això, durant la nit, s'ha detectat que existeix menys ús de la màscara, sobretot per part de grups de joves".

"Demanem si us plau a tots els nostres veïns i també a les persones que ens visiten que complisquen amb les mesures de seguretat i que, per prudència, portin les màscares i respecten la distància. Els municipis estem fent un esforç important adaptant-nos a tots els protocols, aplicant mesures en els nostres edificis i espais públics, controlant que es complisquen les mesures i és necessari que aquesta conscienciació siga unànim per part de tots", ha assenyalat l'Alcalde Francisco Juan.